Foloseşte-ţi cardul la plăţile on-line

Activează-ţi cardul pentru plăţi on-line la 0750.000.000 sau 0801.000.000

Acum poţi folosi cardul tău emis de Credit Europe Bank pentru orice plată on-line, fie pentru cumpărături într-un magazin virtual, fie pentru plata pe Internet a anumitor servicii.

Activarea cardului

Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzacţiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt iniţial blocate pentru tranzactiile on-line. Pentru a putea face plăţi on-line deţinătorii de card îşi pot activa acest serviciu aplelând CEBLine la tel.: 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua de telefonie fixă Romtelecom) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea). Serviciul este disponibil non-stop, iar apelurile telefonice au tarif normal.

Securitatea tranzacţiilor on-line

Sistemul de plăţi on-line dezvoltat de Credit Europe Bank pentru deţinătorii de card presupune efectuarea plăţilor prin intermediul cardului într-un mediu securizat.
Toţi comercianţii parteneri CardAvantaj care acceptă plati on-line pe site-urile proprii au implementat protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). Această măsură de siguranţă presupune redirecţionarea utilizatorului în momentul efectuării plătii pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deţinător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacţie online. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastră să fie preluate de persoane neautorizate în momentul în care efectuaţi o plată.

Autorizarea tranzacţiilor

Pentru a autoriza o tranzacţie trebuie sa completati datele existente pe cardul dumneavoastra:

 • Numărul de card (Numărul de identificare din 16 cifre situat pe partea din faţă a cardului, atribuit de către bancă detinatorului de card în vederea identificării acestuia în momentul utilizării cardului.);
 • Data exiprării (Data la care cardul devine inactiv urmând a fi înlocuit. Apare pe partea din faţă a cardului, sub numărul de card, în forma lună/an.);
 • Codul CVV2 / CVC2 (ultimele trei caractere înclinate la stânga din codul imprimat pe spatele cardului, în partea dreaptă a câmpului destinat semnăturii deţinătorului. Toate cardurile de debit/credit emise sub sigla MasterCard au codul CVC2, iar cele emise sub sigla VISA, codul CVV2. Nu toate cardurile emise sub sigla Visa sau Maestro deţin acest cod)

Beneficiile tranzacţiilor on-line cu cardul

 • Poţi efectua cumpărături pe Internet indiferent de zi sau ora, atât în Romînia cât şi în străinătate;
 • Poţi plăti în rate costul produselor achiziţionate, dacă faci cumpărături on-line în reţeaua de magazine partenere CardAvantaj;
 • Cu cat cumperi mai mult cu atat acumulezi un bonus mai mare. Credit Europe Bank îţi oferă 0,3% bonus din valoarea oricărei tranzacti, chiar daca este o tranzactie on-line, daca ai efectual plata prin CardAvantaj;
 • Nu trebuie să pierzi timpul alergând de la un centru comercial la celălalt. Este suficient să deschizi calculatorul şi să vizitezi site-urile magazinelor virtuale.
 • Banii tăi sunt în siguranţă. Toate tranzacţiile on-line în reţeaua comercianţilor parteneri CardAvantaj se desfăşoară într-un mediu securizat.


ATENŢIE!

Câteva lucuri pe care trebuie să le ştii despre tranzacţiile on-line, astfel încât să nu cazi victimă unor atacuri informatice:

 • banca nu solicită niciodată şi sub nicio formă informaţii confidenţiale prin e-mail (parolă, număr de card sau cod PIN);
 • parola, codul PIN nu se divulgă sub niciun motiv. Nu răspunde niciunei solicitări de divulgare a parolei sau a codului PIN;
 • cardul nu trebuie înstrăinat sub nicio formă. Nu lăsa pe nimeni să copieze numărul de identificare al cardului tău şi codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Oricine îţi poate utiliza fraudulos cardul pentru o plată pe Internet dacă ştie numărul cardului, codul CVV2 sau CVC2 şi data de expirare.
Campanie depozite