Visa Clasic Debit

Visa Clasic Debit de la Credit Europe Bank este un card de debit multifuncţional în lei sau euro, pentru persoanele fizice.

Visa Clasic Debit

  • Card de debit în lei sau euro, pentru persoane fizice.
  • Utilizare naţională şi internaţională pentru tranzacţii la comercianţi sau retrageri de numerar de la orice bancomat care afişează sigla Visa.
  • 0 taxa emitere (inclusiv pentru cardul suplimentar).
  • 0 comision pentru tranzacţiile comerciale în străinătate
  • Acces 24/7 la fondurile proprii existente într-un cont deschis la Credit Europe Bank, în ţară şi în afara ţării.
  • Posibilitatea de a solicita pănă la 5 carduri suplimentare

Informare

Informare pentru posesorii de CashAvantaj Visa Electron

Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de 04.05.2018 Credit Europe Bank nu mai are disponibil in oferta produsul CashAvantaj Visa Electron. In cazul in care incepand cu aceasta data, pierdeti/vi se fura/se deterioreaza acest produs, acesta va fi inlocuit cu noul produs Visa Clasic Debit cu chip si contactless, mai jos mentionat
Card de debit Visa Clasic Debit emis de Credit Europe Bank - Card de debit cu chip si contactless in lei sau eur cu utilizare nationala si internationala, prin intermediul caruia detinatorul de card are acces la disponibilitatile proprii din contul curent. Prin intermediul acestui card se pot efectua cumparaturi la orice comerciant ce are afisata sigla VISA, in tara sau in strainatate, retrageri de numerar de la orice ATM / POS unde este afisata sigla VISA, in tara sau in strainatate, precum si tranzactii on-line de tipul e-commerce pe internet.
Ca urmare a imbunatarilor aduse noului card de debit, nu va fi majorat niciun cost aferent serviciilor de cont curent sau card de debit.

Campanie depozite