Beneficiaza de securitate sporita la tranzactiile efectuate in mediul Online prin cardurile emise de Credit Europe Bank!

Descriere

Beneficiaza de securitate sporita la tranzactiile efectuate in mediul Online prin cardurile emise de Credit Europe Bank. Tranzactiile efectuate prin cardurile emise de Credit Europe Bank iti confera o flexibilitate deosebita si un standard de securitate sporita oferit prin implementarea protocolului 3D Secure.

Poti efectua tranzactii comerciale la orice ora, produsele si serviciile comerciantilor fiind la doar un click distanta fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la magazin. In plus, pentru tranzactiile efectuate prin CardAvantaj sau Credit Europe Net Display Card vei primi si un bonus de 0,3 % din valoarea tranzactiei.

Activare card VisaActivare card MasterCard

Ce inseamna 3D Secure?

3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care iti ofera posibilitatea de a utiliza o parola suplimentara doar la plata online, pentru a preveni tentativele de frauda. Aceasta parola va fi solicitata de fiecare data cand vei dori sa efectuezi o tranzactie la magazinele virtuale pe Internet prin intermediul cardurilor emise de Credit Europe Bank. Procesul de activare a serviciului Verified by Visa, respectiv MasterCard Secure Code nu necesita instalarea unei aplicatii suplimentare pe computerul tau iar timpul alocat acestuia este foarte scurt. In acest fel raspundem cerintelor de dezvoltare a unei modalitati de plata de incredere, eliminand riscul fraudelor prin copierea datelor de identificare a instrumentului de plata sau generarea aleatorie a numerelor de carduri in scopul utilizarii lor pe Internet. Mai mult decat atat, cardurile emise de Credit Europe Bank se diferentiaza printr-un standard crescut din punct de vedere al securitatii, prin simplul fapt ca autentificarea in momentul achizitionarii de produse sau servicii de pe Internet se face prin intermediul unei parole unice, dinamice. Aceasta parola o vei primi prin intermediul unui SMS ori de cate ori doresti efectuarea unei tranzactii.

Activarea cardului

Pentru a elimina orice posibilitate de fraudare a tranzactiilor cu cardul pe Internet, toate cardurile emise de Credit Europe Bank sunt initial blocate pentru tranzactiile on-line. Pentru a putea face plati on-line detinatorii de card isi pot activa acest serviciu apeland CEBLine la tel.: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua de telefonie fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (numar apelabil din orice retea). Serviciul este disponibil non-stop, iar apelurile telefonice au tarif normal.

Campanie depozite