Responsabilitate sociala

Responsabilitate socială înseamnă, în termeni cât se poate de simpli, să îți dorești să influențezi în bine dezvoltarea societății din care faci parte.

Implicarea poate fi atât la nivel personal cât și la nivel de companie - și atunci vorbim despre resposabilitate corporatistă (CSR - Corporate Social Responsibility). Paleta activităților de acest fel este una foarte diversă și poate însuma contribuții atât în interiorul cât în exteriorul companiei, pe direcții cum ar fi dezvoltarea comunităților locale, protecția mediului, susținerea unor cauze sociale sau respectarea drepturilor omului, etc.

Proiectele de CSR inițiate de CEB își propun, înainte de toate, să determine schimbări concrete și semnificative, realizate cu precădere prin implicarea membrilor organizației noastre. Aici veți putea afla, asadar, proiecte prin care ne dorim să schimbăm lumea - desigur, puțin câte puțin.

  • Europe UP Ride

    Europe UP Ride

    Europe UP Ride este un proiect inițiat de un student român de la Universitatea Erasmus din Rotterdam, Răzvan Isac, care la încheierea studiilor se întoarce acasă pe bicicletă prin Europa. afla mai multe

  • Dupa fapta si rasplata

    Dupa fapta si rasplata

    Timp de două luni (noiembrie - decembrie 2012 ), angajaţii Credit Europe Bank România şi-au testat calităţile de fundraiseri în beneficiul organizaţiei SOS Satele Copiilor România. afla mai multe

Campanie depozite