Misiune, Viziune, Valori

Ca parte a Credit Europe Bank N.V. ne alăturăm principiilor care guvernează activitatea Grupului nostru.

Misiune

Oferim servicii financiare care creează valoare pentru clienții noștri.

Viziune

Să fim partenerul preferat pe segmentele principale de activitate.

Valori

  • Orientare către client

Succesul clienților noștri este și succesul nostru, de aceea toate deciziile noastre au în vedere necesitățile acestora. Doar lucrând împreună le putem propune produse și servicii inovatoare, eficiente și construite pe măsură, oferindu-le tot sprijinul în îndeplinirea obiectivelor.

  • Integritate

Integritatea este principiul esențial de acțiune al Credit Europe Bank, nu doar un concept teoretic. Acesta definește obligația noastră de a oferi încredere și siguranță printr-un comportament etic și în temeiul legilor, normelor și procedurilor și de a promova și păstra standarde înalte de profesionalism atât în comunitate cât și la locul de muncă.

  • Profesionalism

Prin profesionalism Credit Europe Bank înțelege asumarea angajamentului pentru o dezvoltare continuă. Profesionalismul stimulează calitățile, calificările, cunoștințele și diversitatea necesare ca angajații să iși îndeplinească sarcinile cu competență și integritate. De asemenea, spiritul de echipă ne ajută să ne atingem țelurile.

  • Transparență

Credit Europe Bank se angajează să își prezinte produsele într-un mod cât mai transparent. Mai mult, transparenta este pentru banca noastră un element important al bunelor practici în afaceri, fie că vorbim despre produse si servicii, standarde financiare sau procese de decizie la nivel de management.


Campanie depozite