Curs valutar card

Valuta Cumparare
(pe card)
Vanzare
(pe card)
EUR 4,6800 4,8300

Curs valabil in acest moment pentru contul curent

Acest curs de schimb va fi utilizat de catre Banca pentru tranzacțiile internaționale efectuate prin intermediul cardurilor.

Pentru tranzactiile internationale efectuate cu cardul pentru care moneda tranzactiei* este diferită de EUR, inainte de a directiona tranzactia spre decontare la Credit Europe Bank (Romania) S.A., VISA sau MasterCard efectuează schimbul valutar între moneda tranzacţiei originale şi moneda de decontare (EUR), la cursul de schimb VISA sau MasterCard din data transmiterii in decontare a trazactiilor (cursuri de schimb ce se regasesc pe https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates, pentru cardurile emise sub sigla VISA, respectiv pe https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/, pentru cardurile emise sub sigla MasterCard) si directioneaza tranzactia catre Banca in moneda de decontare (EUR).

In situatia in care se utilizeaza un card de credit, Banca va debita contul de card cu echivalentul operaţiunii in moneda de cont, utilizand cursul valutar din ziua sosirii la decontare a tranzacţiei, care poate fi diferita de data efectuarii tranzactiei. In situatia in care se utilizeaza un card de debit, Banca va debita contul de card cu echivalentul operaţiunii in moneda de cont, utilizand cursul valutar din ziua efectuarii tranzactiei.


*Moneda tranzactiei: Pentru tranzactiile de tip e-commerce, aceasta moneda este cea utilizata de catre banca acceptatoare pentru a transmite tranzactia spre autorizare/decontare catre VISA/MasterCard si poate fi diferita de cea prezentata pe site-urile comerciantilor e-commerce. Pentru a cunoaste exact moneda tranzactiei originale, comerciantul are responsabilitatea afisarii corecte a acestei informatii pe website-ul propriu.

Campanie depozite