Bucureşti, 15 iulie 2014

Prin intermediul unei noi campanii Credit Europe Bank, toţi posesorii de CardAvantaj se vor bucura de un sprijin însemnat în derularea proiectelor destinate locuinţei. Pâna pe 15 septembrie toate tranzacţiile efectuate în magazinele de materiale de construcţii, amenajări interioare, mobilier sau bricolaj din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank vor fi postate automat în 2 sau 3 rate, în funcţie de valoarea cumpărăturilor efectuate.

Astfel, pentru tranzacţiile comerciale cu o valoare între 250 şi 500 RON clienţii beneficiază de 2 rate fără dobândă, urmând ca pentru cheltuielile ce depăşesc 500 RON numărul ratelor să crească la 3.

"Dorim să dăm o mână de ajutor celor care vor să construiască, să reamenajeze sau să îşi decoreze locuinţa vara aceasta, oferindu-le posibilitatea de a îşi finanţa achiziţiile într-un mod cât mai convenabil. În acelaşi timp vor avea şi libertatea de a îşi alege materialele necesare de oriunde consideră potrivit, condiţiile fiind aplicabile oricărui comerciant din afara reţelei de parteneri CardAvantaj", a declarat Mert Kaftanoglu, Head of Portfolio Management la Credit Europe Bank

Pentru mai multe informaţii despre CardAvantaj şi despre campania curentă puteţi vizita www.cardavantaj.ro

Credit Europe Bank România

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 65 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.
În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro precum şi pe www.cardavantaj.ro