Bucureşti, 14 ianuarie2014

Credit Europe Bank şi bauMax au lansat un parteneriat care face posibilă achiziționarea prin CardAvantaj a articolelor de bricolaj, a celor destinate amenajărilor interioare precum și a materialelor de construcții. Astfel, posesorii CardAvantaj, cel mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă, vor putea cumpăra aceste produse în 6 rate, în oricare dintre cele 15 locaţii bauMax din țară.

"Este un parteneriat care ne onorează și care oferă totodată clienților noștri acea flexibilitate financiară atât de necesară dezvoltării acestui tip de proiecte. Continuăm să ne extindem rețeaua de parteneri cu nume importante, fideli strategiei de a pune la dispoziția clienților noștri soluții pe măsura exigențelor acestora, în orice domeniu", a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail banking and Cards officer, Credit Europe Bank Romania.

"Pentru bauMax este foarte important să satisfacă dorinţele fiecărei categorii de clienţi în parte, de aceea acest parteneriat deschide porţile către o colaborare interesantă. Este foarte important să oferi soluţii fiecărui client, să te concentrezi pe nevoile acestora, punând la dispoziţie oferte atrăgătoare pentru achiziţionarea proiectelor complete", a declarat Julia Anca Besnea, Marketing manager bauMax Romania.

Totodată, în perioada 20 ianuarie - 30 martie 2014 clienţii bauMax utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispoziţie o ofertă specială de achiziţie în 8 rate fără dobândă.

Pentru a consulta lista completă de parteneri CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro

Credit Europe Bank România - 20 ani

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 65 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.


În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.


Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomaniaDespre bauMax

bauMax - Întreprindere internaţională de familie

bauMax este o întreprindere de familie activă la nivel internaţional, ale cărei baze au fost puse cu 35 de ani în urmă în Austria. În prezent, bauMax se numără printre cei mai mari operatori de magazine cu articole de construcţii, amenajări şi grădinărit din Europa.


160 magazine în 9 ţări

bauMax operează 160 de magazine în nouă ţări, din care 66 în Austria, 24 în Cehia, 14 în Slovacia, 15 în Ungaria, 4 în Slovenia, 7 în Croaţia, 15 în România, 8 în Bulgaria şi 7 în Turcia.


bauMax - o companie responsabilă social

Una dintre tradiţiile bauMax constă în obţinerea de succese nu numai pe plan economic, ci şi pe plan social şi ecologic. Această tradiţie, consfinţită de orientarea generală a întreprinderii, este transpusă de mulţi ani în activitatea zilnică a întreprinderii şi implică parteneriate cu centre protejate şi cu diverse fundaţii importante din România şi la nivel internaţional.


bauMax în Europa Centrală şi de Sud-Est

Gradul de cunoaştere a bauMax în Europa Centrală şi de Sud-Est este mai mare de 90%. Formula de succes constă în adaptarea exactă la cerinţele populaţiei din fiecare ţară. Astfel în România, sub sloganul bauMax "Alegerea meşterilor" firma pune la dispoziţia clienţilor săi cel mai bun sortiment în cantităţi considerabile şi servicii corespunzătoare la cel mai bun preţ garantat. În fiecare zi oferim clienţilor 30.000 de articole împărţite în 4 mari categorii: construcţii, tehnic, amenajări şi grădină.


Mai multe informaţii le puteţi accesa pe www.bauMax.ro.