Bucureşti, 22 aprilie 2013

Credit Europe Bank şi Stefanel anunţă începând cu această lună includerea magazinelor de modă ale retailerului în grupul partenerilor din segmentul de modă al CardAvantaj. Astfel, posesorii celui mai popular card de credit din România cu plata în rate fără dobândă vor putea fi în pas cu cele mai noi tendinţe fashion prezentate de Stefanel, putând beneficia de o ofertă specială - achiziţionarea produselor STEFANEL în 3 rate fără dobândă.

"Este o preocupare constantă pentru noi să creştem numărul de comercianţi CardAvantaj, mai ales în zona fashion, fiind cunoscută apetenţa publicului pentru articolele de îmbrăcăminte şi accesorii. Suntem bucuroşi să demarăm colaborarea cu STEFANEL, un brand cu tradiţie în industria modei", a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

"Este o bucurie să anunţăm parteneriatul dintre noi şi Credit Europe Bank. În acest fel, ne apropiem şi mai mult de consumatori, de nevoile şi dorinţele lor şi le înlesnim achiziţia de produse de calitate. STEFANEL este de mai bine de 20 de ani alături de consumatorii români şi înţelege nevoile acestora de a avea soluţii de plată cât mai prietenoase. De aceea, deţinătorii de CardAvantaj vor putea utiliza facilitatea plăţilor în rate fără dobândă în toate locaţiile Stefanel din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Timişoara." a declarat dl. Carlo Stefanel, Presedinte CA, Stefanel Romania.

Parteneriatul debutează cu o campanie specială, in perioada 19.04.2013 - 30.06.2013 orice achiziţie prin CardAvantaj putându-se face în 5 rate fără dobândă. În acelaşi timp, între 26.04 şi 28.04.2013 toate cumpărăturile efectuate prin CardAvantaj în magazinele Stefanel vor beneficia de un discount de 30%.

Pentru mai multe informatii despre CardAvantaj puteti vizita www.cardavantaj.ro

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre STEFANEL

Brandul de origine italiană STEFANEL s-a născut în 1959, iar amploarea dezvoltării business-ului din cei peste 50 de ani de când activează pe piața de fashion retail se datorează faptului că produsele STEFANEL au răspuns, colecție după colecție, așteptărilor consumatorilor. Hainele și accesoriile STEFANEL sunt expresia celor mai înalte standarde de calitate și inovație. Iar rafinamentul și eleganța italiană sunt repere pe care brandul STEFANEL le respectă cu strictețe.

STEFANEL a intrat pe piața din România în 1991, într-un moment în care niciun alt retailer de modă străin nu era prezent pe piața locală românească. În prezent, consumatorii români pot cumpăra produse STEFANEL din 5 locații în capitală (Mariott, Mario Plaza, Vitan Mall, Afi Palace Cotroceni, Fashion House Outlet Center și STEFANEL Concept Store din Piața Romană) și alte 4 locații din țară (Constanța, Iași, Timișoara, Brașov).

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Daniel Amzăr - tel. 0752 111 728, e-mail: daniel.amzar@freecomm.ro.