Bucureşti, 21 iunie 2013

Unităţile Credit Europe Bank vor avea un program special, în perioada 23-24 iunie, prima şi a doua zi de Rusalii. Astfel, doar unităţile din centrele comercial vor funcţiona, conform tabelului de mai jos:

Sucursală

Duminică 23.06.2013

Luni
24.06.2013

COTROCENI PARK AGENCY

AGENTIA PLAZA MALL

PUNCT DE LUCRU MARITIMO CONSTANTA

SUCURSALA BUCURESTI MALL

PUNCT DE LUCRU GALERIA REAL PALLADY

AGENTIA PIATA UNIRII

AGENTIA CITY MALL CONSTANTA

IULIUS MALL CLUJ NAPOCA

AGENTIA IULIUS MALL TIMISOARA

PUNCT DE LUCRU IULIUS CENTER IASI

ELECTROPUTERE PARC

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Andreea Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.