Bucureşti, 11 aprilie 2013

Credit Europe Bank derulează o nouă campanie de de primăvară, "Ce ţi-ai propus să schimbi anul acesta?", destinată posesorilor de CardAvantaj, cel mai popular card de credit de cumpărături în rate fără dobândă din România. Pe durata acestei campanii beneficiile cumpărăturilor în rate vor fi extinse şi în afara reţelei de comercianti parteneri a CardAvantaj pentru anumite categorii de produse.

Tranzacţiile de cel puţin 250 de lei efectuate în această perioadă prin CardAvantaj Standard/Clasic, Gold sau Platinum - în orice magazin de modă, mobilier, decoraţiuni şi amenajări interioare sau bricolaj din România care acceptă ca modalităţi de plată carduri MasterCard sau VISA - vor fi automat postate în 3 rate, fără dobândă, până pe data de 15 mai 2013.

"Susţinem dorinţa deţinătorilor de CardAvantaj de a schimba ceva în această primăvară, fie că este vorba de aspectul locuinţei sau de garderoba personală. Ca şi ei, am vrut să venim cu ceva nou, oferindu-le o deplină libertate de alegere în utilizarea cardului de credit pentru achiziţionarea lucrurilor dorite" a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Cards and Banking Officer, Credit Europe Bank România.

Pentru mai multe informaţii despre CardAvantaj şi despre campania curentă puteţi vizita www.cardavantaj.ro

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Daniel Amzăr - tel. 0752 111 728, e-mail: daniel.amzar@freecomm.ro.