Bucureşti, 14 martie 2013

Timp de două luni, angajaţii Credit Europe Bank România şi-au testat calităţile de fundraiseri în beneficiul organizaţiei SOS Satele Copiilor România, în mod particular, pentru SOS Satul Copiilor Bucureşti, în cadrul celei mai ample acţiuni de responsabilitate socială desfăşuratăîncompanie până acum.

Ca voluntari în proiectul intern "După faptă şi răsplată", angajaţii Credit Europe România au ales să îşi convingăîntr-o manieră inedităcolegii să doneze pentru copiii provenind din familii defavorizate, dezvoltândastfel"bursa produselor şi serviciilor" ce puteau fi adjudecateîn schimbul unor contribuţii financiare.

Printre activităţile înscrise în cadrul proiectului s-au numărat antrenamente pentru maraton, caricaturi, origami, şedinte de hair styling şi make-up, car sharing sau ikebana. Cele mai populare s-au dovedit a fi însăprodusele culinare - cafea aromată, fresh-uri de fructe, mese de prânz organizate pentru colegi şi deserturi.

În plus, mai multe produse unicatau putut fi adjudecate în urma unor licitaţii interne.

"Iniţiativa, entuziasmul şi efervescenţa celor care s-au implicat spun totul depre dorinţa colegilor noştri de a veni în sprijinul celor mici. Este un proiect special şi pentru noi, fiindcea mai semnificativă implicare a organizaţiei, de până acum, în acţiuni de CSR. Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor România ne-a oferit tuturor prilejul de a da o mână de ajutor, la propriu, acestei cauze", a declarat Bogdan Pleşuvescu, Vicepreşedinte Credit Europe Bank România şi coordonator al activităţii de comunicare.

"Mulţumim angajaţilor Credit Europe Bank pentru deschiderea cu care s-au implicat şi au implementat proiectul în cadrul companiei, precum şi pentru evenimentul organizat pentru copiii din SOS Satul Copiilor Bucureşti. Copiii şi adulţii au socializat într-un mod atât de prietenos, au facut fotografii, s-au jucat, au povestit despre întâmplări din viaţa de şcolar şi despre familia SOS, au savurat dulciurile pregătite de angajaţii Credit Europe Bank cu atâta dăruire şi pricepere, iar tortul conceput special pentru acest proiect a fost punctul principal de atracţie şi admiraţie al copiilor şi nu numai… Apreciem initiaţiva companiei şi a angajaţilor Credit Europe Bank şi mai ales modul ingenios de a sprijini o cauză atât de nobilă" a declarant Diana Podaru, Director SOS Satul Copiilor Bucureşti.

În cele două luni de proiect donaţiile angajaţilor au atins aproximativ 11,000 Ron, Credit Europe Bankmajorând aceastăcontribuţie cuîncă22,000 Ron. Fondurile astfel strânse vor fi utilizate de către SOS Satele Copiilor România pentru programele pe care le deruleaza organizaţia pe direcţii cum ar fi servicii de îngrijire de tip familial, servicii de consiliere sau servicii de educaţie.

Despre SOS Satele CopiilorRomânia
SOS Satele Copiilor România ocroteşte şi sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.
De 60 de ani în lume şi de 20 de ani în România, intervenim oriunde există un copil şi o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizaţia SOS Satele Copiilor Romania este membră a SOS Kinderdorf International, reţea caritabilă prezentă în 133 de ţări ale lumii.


Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeazăîncă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank Romania.

În România asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania