Bucureşti, 26 septembrie 2013

2 sau 3 rate pentru cumpărăturile făcute în orice supermarket sau în magazinele de îmbrăcăminte, din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank

Bucureşti, 26 septembrie 2013 - Credit Europe Bank a lansat o nouă campanie destinată posesorilor de CardAvantaj, cel mai popular card de credit pentru cumpături în rate fără dobândă. Până pe 15 noiembrie cei care deţin CardAvantaj îşi pot achita prin 2 sau 3 rate cumpărăturile realizate în orice supermarket sau de la orice magazin de îmbrăcăminte, din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank.

"Am lansat noua campanie CardAvantaj pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor preocupaţi de începerea anului şcolar sau universitar şi dornici să-şi schimbe sau să-şi înnoiască garderoba. Până pe 15 noiembrie, posesorii de CardAvantaj îşi pot achita cumpărăturile cu valoare cuprinsă între 50 şi 150 de lei în 2 rate iar cele de peste 150 lei în 3 rate, la toate supermarketurile şi magazinele de îmbrăcăminte din afara reţelei de parteneri Credit Europe Bank", a declarat xx

În continuare, comercianţii parteneri Credit Europe Bank pot oferi până la 12 rate pentru cumpărăturile făcute în supermarketuri sau în magazinele de îmbrăcăminte.

Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj şi despre comercianţii parteneri puteţi accesa www.cardavantaj.ro. Clienţii au la dispoziţie şi serviciul CEBLine apelabil din reţeaua Romtelecom la numărul 0801.000.000 (tarif local) sau din orice reţea, la numărul 0750.000.000 (tarif normal).

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România. În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Andree Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.