Bucureşti, 29 august 2013

Credit Europe Bank a lansat începând cu această lună un pachet de beneficii dedicat angajaţilor din sistemul public care doresc să obţină un CardAvantaj. Oferta include comision de administrare a cardului zero pentru primul an şi plata în trei rate a tuturor tranzacţiilor efectuate în supermarketuri, în magazinele de construcţii/bricolaj/amenajări interioare din afara reţelei de comercianţi parteneri, atât din ţară cât şi din străinătate. Aceste beneficii se aplică şi pentru comercianţii online, oferta fiind valabilă până în decembrie 2014.

"Continuăm tradiţia abordărilor inovatoare destinate comunităţilor profesionale, prin acordarea de beneficii suplimentare în utilizarea CardAvantaj, cel mai popular card de cumpărături în rate fără dobândă de pe piaţă. După ce, în trecut, ne-am adresat profesiilor liberale acum ne orientăm şi către angajaţii din sistemul public prin intermediul unei oferte flexibile, care oferă avantajul achiziţiei în rate fără dobândă şi la comercianţii din afara grupului de parteneri ai CardAvantaj", a declarat Gabriela Stanciu, Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank România.

Clienţii vizaţi de Credit Europe Bank care pot obţine aceste beneficii sunt angajaţii din sistemul de stat, din instituţii sau categorii precum: administraţii financiare şi primării, transporturi (CFR Călători, CFR Marfă, Metrorex etc.), sindicate, sănătate (spitale publice), educaţie (şcoli, licee, grădiniţe şi alte instituţii de învăţământ de stat), Guvern şi administraţia publică centrală.

Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj şi despre comercianţii parteneri puteţi accesa www.cardavantaj.ro. Clienţii au la dispoziţie şi serviciul CEBLine apelabil din reţeaua Romtelecom la numărul 0801.000.000 (tarif local) sau din orice reţea, la numărul 0750.000.000 (tarif normal).

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România. În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Andreea Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.