Bucureşti, 9 septembrie 2013

Credit Europe Bank România intenţionează ca în perioada următoare să majoreze capitalul social al băncii de la 675.000.001,35 RON la 763.605.997,00 RON (cu echivalentul a aproximativ 20.000.000 de euro), prin aport în numerar. Majorarea de capital va avea loc prin intermediul unei emisiuni de acţiuni care va fi oferită spre subscriere acţionarilor băncii.

Prin decizia de a îşi majora capitalul social Credit Europe Bank reconfirmă angajamentul băncii pentru prezenţa pe termen lung pe piaţa locală. Sumele atrase vor fi direcţionate în principal pentru susţinerea activităţii de creditare precum şi pentru alte activităţi care conduc la consolidarea indicatorilor de performanţă ai băncii.

Calendarul acestei acţiuni urmează să fie stabilit în perioada imediat următoare desfăşurării Adunării Generale a Acţionarilor a Credit Europe Bank România din data de 16 septembrie 2013.

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România. În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Andreea Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.