Bucureşti, 28 februarie 2013

Credit Europe Bank a introdus începând cu luna februarie o ofertă destinată IMM-urilor care deschid depozite bancare și a reactivat pachetul "Cont Nou" (New Account), gândit de asemenea pentru noii clienți din categoria IMM.

Pachetul operaţional pentru IMM-uri - NEW ACCOUNT
Prin intermediul acestuia clienţii noi IMM beneficiază de deschiderea gratuită a contului curent şi de comision 0 de administrare în primele 6 luni. În plus, dacă clienții optează și pentru oferta E-discount IMM, aceștia vor primi reduceri de comisioane de până la 100% pentru operaţiunile derulate prin intermediul platformei de Internet banking.

Campania pentru depozite bancare IMM
Credit Europe Bank vine de asemenea şi cu o nouă ofertă adresată IMM-urilor care aleg să îşi constituie şi depozite. Unul dintre beneficii se aplică depozitelor mai mari de 50.000 EUR sau de 200.000 RON, ale căror titulari vor avea posibilitatea să-și negocieze rata dobânzii. Totodată, comisioanele de administrare și de depunere numerar sunt 0 pe toată durata menţinerii depozitelor, iar deschiderea de cont este scutită de orice comision. În plus, ca şi în cazul pachetului Cont Nou (New Account), clienţii care utilizează serviciul de internet Banking prin opțiunea E-discount IMM vor fi scutiți cu până la 100% de comisioane.

"Dorim să propunem clienţilor noştri întotdeauna oferte flexibile, cu avantaje tangibile. Prin noile campanii si pachete destinate IMM-urilor putem oferi companiilor o mobilitate mai ridicată a operațiunilor precum și adăuga reduceri de comisioane", a declarat dl. Yakup Cil, Chief Corporate Banking Officer Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Daniel Amzăr - tel. 0752 111 728, e-mail: daniel.amzar@freecomm.ro.