Bucureşti, 7 martie 2013

CardAvantaj a premiat astăzi câştigătorii campaniei "De sărbători ai permis la shopping", derulată în perioada sărbătorilor de iarnă. Împreună cu partenerii săi, CardAvantaj a acordat câştigătorilor cele două mari premii - cele mai noi modele Hyundai i20, dar şi alte zeci de premii precum telefoane iPhone 5 şi Samsung Galaxy SIII, tablete iPad mini şi Lenovo, vouchere valorice, un weekend la munte sau contravaloarea cumpărăturilor efectuate în perioada campaniei, în limita a 600 Ron. Valoarea totală a premiilor acordate în cadrul campaniei a fost de 163,316 Ron, inclusiv TVA.

"Am dorit să oferim, împreună cu partenerii noştri, avantaje în plus faţă de cele de care se pot bucura deţinătorii unui CardAvantaj în fiecare zi. O creştere de peste 25% a volumului tranzacţiilor în locaţiile partenerilor noştri din această campanie, faţă de anul anterior, ne încredinţează că propunerea făcută clienţilor a fost considerată atractivă" a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail and Cards Officer, Credit Europe Bank România.
La campanie au putut participa toţi deţinătorii de CardAvantaj care au efectuat o tranzacţie de cel puţin 100 ron prin intermediul cardului de credit, în reţeaua magazinelor partenere sau în afara acesteia, în ţară, în străinătate dar şi pe Internet. Fiecare nouă tranzacţie de cel puţin această valoare a oferit participanţilor, de asemenea, o şansă suplimentară pentru tragerea la sorţi.
Şi posesorii de noi carduri au putut participa la această campanie, în condiţii similare, în cazul în care au aplicat şi intrat în posesia cardului în perioada decembrie 2012 - ianuarie 2013.
În plus, aceştia au putut beneficia de şanse duble pentru tragerea la sorţi la efectuarea primei tranzacţii; de şanse duble se puteau bucura, în egală măsură, şi cei care şi-au utilizat cardul în reţeaua de magazine partenere CardAvantaj, magazinele din Bucureşti Mall şi Mall Plaza sau în magazinele partenerilor implicaţi în campanie: Arsis, Emag &Flanco, Clickshop, Domo, Evomag, Collective, Nike, Michelin, Billa, Marrionaud, Nissa, Yves Rocher, Paralela 45.

Credit Europe Bank România - 20 ani

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank România.
În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.
Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Andreea Lascu - tel. 0752 111 726, e-mail: andreea.lascu@freecomm.ro.