Bucureşti, 3 iulie 2012

Începând cu această lună CardAvantaj, cel mai popular card de credit cu opţiune de achiziţie în rate fără dobândă de pe piaţă, oferit de Credit Europe Bank, permite posesorilor să folosească serviciile oferite de Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA. Deţinătorii de CardAvantaj vor beneficia de toată gama de servicii medicale oferite de partener, inclusiv de cele ale unui nou spital dedicat sănătăţii femeii şi copilului, într-un sistem de plată ce permite utilizarea a până la 9 rate lunare fără dobândă.

"Ne preocupă să oferim un acces cât mai extins la servicii prin intermediul CardAvantaj, iar acest parteneriat completează un segment de interes atât pentru clienţii noştri, posesori de carduri, cât şi pentru publicul larg. Cred că flexibilitatea sistemului de rate fără dobândă CardAvantaj şi posibilitatea de a alege numărul de rate în care se plăteşte serviciul oferă o gamă largă de opţiuni oricărui potenţial pacient care doreşte să beneficieze de serviciile medicale REGINA MARIA", a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

Plata prin intermediul CardAvantaj în rate cu dobândă zero este disponibilă în toate unităţile Reţelei REGINA MARIA din Bucureşti şi Braşov şi acoperă toate serviciile medicale incluzând consultaţii, analize de laborator şi imagistică, chirurgie, intervenţii de obstetrică-ginecologie, naştere, recoltare, precum şi altele.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA :

Este cea mai mare reţea privată de sănătate din România cu 18 policlinici proprii în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa şi Bacău, peste 130 de clinici partenere în întreaga ţară, Spitalul de chirurgie videoasistată Euroclinic, Maternităţi în Bucureşti şi Braşov, sistem de urgenţă integrat (HotLine, ambulanţe, camere de gardă). Medicii din cadrul Reţelei efectuează intervenţii chirurgicale complexe, printre care şi premiere în sistemul medical, atât cel de stat cât şi privat.
www.reginamaria.ro,Call Center: 021 9268