Bucureşti, 25 aprilie 2012

Credit Europe Bank anunţă o nouă campanie menită să ofere un beneficiu direct clienţilor săi: "CardAvantaj MasterCard îţi oferă 100 RON bonus". Astfel, orice persoană care aplică şi obţine un CardAvantaj MasterCard până la sfârşitul lunii mai beneficiază de 100 de ron bonus după efectuarea a cel puţin două tranzacţii comerciale.

Pentru a intra în posesia bonusului clientul trebuie doar să efectueze două tranzacţii până la data de 15 iunie 2012, care pot reprezenta atât cumpărături în rate la partenerii CardAvantaj, cât şi cumpărături în afara sistemului de rate la orice comerciant din ţară sau din străinătate care acceptă carduri MasterCard. După prima tranzacţie comercială deţinătorul cardului va primi în contul de bonus al cardului 50 de ron, iar după cea de-a doua restul de 50 de ron. Retragerile de numerar de la bancomate nu sunt considerate tranzacţii comerciale. Acest bonus se acordă separat faţă de bonusul uzual de 0,3% pentru fiecare cumpărătură sau retragere realizate prin intermediul CardAvantaj.

"Prin această campanie dorim să le oferim celor ce aleg CardAvantaj MasterCard un beneficiu unic, aşa cum nu pot găsi în acest moment în ofertele existente în piaţă, ce le este oferit în momentul utilizării cardului, pe lângă avantajul oferit de facilitatea de a cumpăra în rate. În acest fel, pe lângă produsele şi serviciile achiziţionate în cadrul primelor două tranzacţii efectuate aceştia au la dispoziţie şi un bonus semnificativ, de 100 de ron, pe care îl pot folosi pentru alte cumpărături " a declarat Bianca Ioniţă, Head of Card Products Management la Credit Europe Bank.
Campania se adresează tuturor persoanelor fizice ce solicită obţinerea unui card de credit CardAvantaj MasterCard (Standard, Gold sau Platinum) emis de către Credit Europe Bank.

Începând cu 1 mai Credit Europe Bank va introduce, pentru toţi posesorii de CardAvantaj, încă o facilitate. Timp de două luni aceştia vor beneficia de comision zero pentru retragerea de numerar de la ATM-urile băncii, oferta fiind valabilă atât pentru cardurile MasterCard, cât şi Visa.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 69 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania