Bucureşti, 27 iulie 2012

Începând cu 27 iulie Credit Europe Bank şi Orange România oferă în premieră noul iPad printr-o ofertă specială cu CardAvantaj, în 24 de rate fără dobândă. Produsul poate fi achiziţionat împreună cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad pus la dispoziţie de operator. Este pentru prima dată când un produs sau serviciu al unui partener CardAvantaj se poate cumpăra în 24 de rate fără dobândă.

Pentru achiziţia noului iPad de la Orange România prin CardAvantaj sunt disponibile mai multe opţiuni cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad şi modelele noului iPad puse la dispoziţie. Indiferent de alegere acesta poate fi cumpărat în 24 de rate fără dobândă. Astfel, pentru versiunea cu memorie de 16GB Noul iPad este accesibil de la un preţ de doar 17 euro/lună, la care se adaugă costul lunar al abonamentului.

"Pentru a face accesibil unul dintre cele mai dorite echipamente IT ale momentului Credit Europe Bank şi Orange România au ales o abordare inovatoare, oferind în premieră 24 de rate fără dobândă într-un pachet de achiziţie unic pe piaţă. Suntem mândri să rămânem pionieri în zona de retail banking prin intermediul CardAvantaj, cel mai popular card de cumpărături în rate fără dobândă", a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales Credit Europe Bank.

"Pentru posesorii de Card Avantaj noul iPad va fi disponibil în oferta specială la un cost de 31 euro pe lună, cu zero euro plată la momentul achiziţiei. În plus oferim clienţilor Orange mai multe abonamente Colibri de date avantajoase care le vor permite să se conecteze cu ajutorul reţelei noastre Dual-Carrier HSPA + la viteze de până la 43.2Mbps şi să beneficieze din plin de caracteristicile inovatoare ale noului iPad. " a spus Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România.

Noul iPad aduce în premieră pentru o tabletă Apple ecranul Retina Display, recunoscut pentru claritate şi acurateţea detaliilor, noul procesor Apple A5X cu grafică quad-core şi camera foto iSight de 5 MP ce permite inclusiv înregistrare video la rezoluţie HD 1080p. Toate aceste performanţe sunt completate de latura practică a noului iPad care, deşi este compact şi foarte subţire, are o baterie care îi permite o autonomie de până la 10 ore.

Pentru mai multe detalii despre preţuri şi disponibilitate, vă rugăm să accesaţi www.orange.ro/iPad.
Pentru a consulta lista completă de parteneri CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10,046 milioane de clienţi şi venituri de 448 milioane de euro la 30 iunie 2012. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 224 milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.
Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

Pentru mai multe informaţii contactaţi
Free Communication
Daniel Amzăr