Bucureşti, 10 septembrie 2012

Credit Europe Bank şi Decathlon facilitează achiziţionarea articolelor sportive prin CardAvantaj, începând cu data de 10 septembrie. Decathlon este primul distribuitor major de echipamente sportive din România care devine partener CardAvantaj, alegând să ofere clienţilor săi posibilitatea de a achiziţiona produse în rate, fără dobândă, prin intermediul celui mai popular card de cumpărături de pe piaţă.

Posesorii de CardAvantaj vor putea opta pentru două sau trei rate dacă achiziţionează produse în valoare de minim 300 de RON. Totodată, în primele 6 luni, clienţii Decathlon utilizatori de CardAvantaj vor avea la dispoziţie o ofertă specială de achiziţie în 5 rate fără dobândă.

"Continuăm să creştem grupul partenerilor CardAvantaj, care numără aproximativ 10.000 de puncte de vanzare, prin intermediul Decathlon, unul dintre cei mai mari retaileri de articole sportive din România. Întregim astfel oportunităţile de retail oferite utilizatorilor de CardAvantaj în condiţiile în care cunoaştem afinitatea publicului pentru articolele sportive în România, facilitând accesul cumpărătorilor la echipamentele dorite", a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Officer Credit Europe Bank.

"Decathlon continuă să ofere noi servicii care sprijină îndeplinirea obiectivului de a face sportul accesibil cât mai multor români", a declarat Eric Mazillier, Director General al Decathlon România. Decathlon are o prezenţă naţională şi operează în prezent 8 puncte de vânzare în Bucureşti, Cluj, Braşov, Iaşi, Piteşti şi Timişoara.

Pentru a consulta lista completă de parteneri CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre Decathlon

Decathlon a luat naştere în anul 1976 în apropierea oraşului Lille din Franţa, pornind de la un magazin care distribuia biciclete marca Peugeot. Întrucât amabilitatea angajaţilor şi serviciile oferite de Decathlon puneau în umbră marca, clienţii vorbind doar despre Decathlon, Peugeot a decis să sisteze distribuirea bicicletelor. Astfel că Decathlon a început producţia propriilor biciclete, iar pe parcurs a creat mai mult de 18 mărci proprii pentru peste 70 de sporturi, oferind produse accesibile sportivilor de orice nivel, de la debutanţi la profesionişti.
Decathlon este prezent în România din aprilie 2009, iar anul acesta va ajunge la 10 magazine deschise în marile oraşe ale ţării. Puteţi descoperi magazinele şi oferta noastră de produse şi servicii pe www.decathlon.ro sau ne puteţi vizita pe https://www.facebook.com/decathlon.ro.