Bucuresti, 19 ianuarie 2012

Credit Europe Bank şi Aviva lansează "Contul Flexibil de Economii Credit Europe", un plan de economisire pe termen lung. Acesta este primul instrument financiar de tip unit linked definit de către bancă împreună cu un asigurator, ce va fi disponibil in sucursalele Credit Europe Bank. Un beneficiu important al acestuia este garantarea de către asigurator a preţului unităţii de fond, Aviva asigurându-şi clienţii că preţul unităţii de fond nu va scădea niciodată pe parcursul derulării contractului.

În plus, Contul Flexibil de Economii Credit Europe oferă clienţilor băncii, în primul an, posibilitatea de a achita valoarea anuală a primelor de asigurare în 12 rate, prin CardAvantaj. În acest mod clienţii beneficiază de randamentul investiţiei pentru întreaga sumă plătită. Începând cu al doilea an plata primelor va fi realizată lunar, prin debit direct.

Clienţii Credit Europe Bank îşi pot îndeplini obiective majore, beneficiind de flexibilitate în ceea ce priveşte alegerea primelor lunare pentru planul de economii sau plata unor prime unice adiţionale. Există trei niveluri de prime lunare: 100 RON, 125 RON sau 150 RON.

Durata planului de economisire este de minim 15 ani, până la împlinirea de către asigurat a vârstei de 65 de ani. După primii 15 ani de contract clienţii au opţiunea de a efectua retrageri parţiale sau totale fără niciun cost adiţional.

Programul include şi o componentă de asigurare în caz de deces din orice cauză, acordată fără examinare medicală la momentul încheierii asigurării. Beneficiarul va primi o sumă reprezentând maximul dintre valoarea primelor plătite şi 105% din valoarea contului. Tuturor acestor beneficii li se adaugă un bonus iniţial de 1% din valoarea primelor plătite, iar la fiecare 5 ani un bonus de fidelitate suplimentar de 1%. Invesţiiile vor fi realizate în instrumente financiare cu un grad ridicat de siguranţă, precum depozite, obligaţiuni sau fonduri mutuale.

"Contextul actual ne oferă oportunitatea de a propune clienţilor noştri un plan de economisire sigur, garantat şi cu posibilitatea de a obţine un bun randament. Contul Flexibil de Economii Credit Europe le dă acestora libertatea de a decide valoarea de început a planului, oferindu-le în acelaşi timp şi bonusuri de fidelitate", a declarat dl. Omer Tetik, Preşedinte Credit Europe Bank.

"Acest produs pe care îl lansăm împreună cu Credit Europe Bank reprezintă soluţia potrivită pentru nevoia de economisire a românilor. Cred că perioada de criză din ultimii doi ani este unul dintre cei mai puternici factori care i-a determinat pe români să-şi schimbe perspectiva asupra economisirii şi i-a facut să înţeleagă că nimeni nu le va asigura protecţia financiară celor dragi sau un venit mai mare la pensie decât ei înşişi. Iar Contul Flexibil de Economii Credit Europe, prin componentele sale de protecţie şi economisire bine echilibrate, vine să raspundă perfect nevoii existente pe piaţa românească" a declarat Mihai Popescu, CEO Aviva România.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproape 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 77 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro si www.cardavantaj.ro

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Daniel Amzăr - tel. 0752 111 728, e-mail: daniel.amzar@freecomm.ro.