Bucureşti, 21 august 2012

Credit Europe Bank anunţă introducerea serviciului Direct Debit pentru deţinătorii de CardAvantaj. Prin intermediul acestuia, toate persoanele care deţin un CardAvanj pot activa serviciul special creat pentru ei, Direct Debit pentru CardAvantaj prin intermediul căruia pot beneficia gratuit de plata automată a sumei minime lunare sau a sumei totale de plată pentru extrasul de plată scadent în fiecare lună. Doritorii trebuie să deţină un cont curent la Credit Europe Bank (sau pot opta pentru deschiderea acestuia în cazul în care nu deţin) şi să completeze un formular de solicitare pentru activarea serviciului. Condiţia pentru ca opţiunea să funcţioneze este existenţa fondurilor necesare în cont. Se pot efectua şi plăţi parţiale dacă la momentul ordonării plăţii nu sunt disponibile suficiente fonduri pentru achitarea sumei ordonate de plată.

"CardAvantaj îşi extinde gama de servicii adiţionale oferite în beneficiul titularilor cu o nouă facilitate, serviciul de Direct Debit ce oferă avantajul de a plăti sumele scadente fără eforturi suplimentare. Credit Europe Bank se preocupă în egală măsură atât de creşterea numărului de parteneri şi a numărului de rate disponibile, cât şi de dezvoltarea posibilităţilor de utilizare şi totodată de plată a ratelor", a declarat Bianca Ioniţă, Head of Cards Product Management.

Acest nou serviciu completează un set mai larg de facilităţi acordat de Credit Europe Bank deţinătorilor de CardAvantaj. În luna iunie banca a extins funcţiile aplicaţiei de internet banking Credit Europe Net prin introducerea unui modul destinat vizualizării informaţiilor despre cardurile de debit şi credit. Prin intermediul acestuia utilizatorii pot efectua un set complex de operaţiuni care includ vizualizarea soldului şi a numărului de rate, a tranzacţiilor în curs, a tranzacţiilor efectuate şi realizarea de plăţi, precum si activarea/restrictionarea cardurilor pentru efectuarea platilor in mediul online.

Pentru a consulta lista completă de parteneri CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Pentru mai multe informaţii contactaţi