Bucuresti, 19 iunie 2012

Credit Europe Bank anunţă extinderea funcţiunilor aplicaţiei Internet Banking Credit Europe Net prin introducerea unui modul destinat vizualizării informaţiilor despre cardurile de debit şi de credit. Acesta va fi implicit un beneficiu direct pentru posesorii de CardAvantaj, cel mai popular card de cumpărături în rate fără dobândă din România. Această nouă facilitate se încadrează în strategia băncii de a dezvolta canalele de distribuţie alternative şi de a integra cât mai multe elemente tehnologice, cu scopul uşurării accesului şi îmbunătăţirii experienţei clienţilor cu produsele şi serviciile oferite.

Orice utilizator al serviciului Credit Europe Net, care este şi deţinătorul unui card de debit sau de credit, va observa de acum o secţiune nouă care va permite vizualizarea şi efectuarea unui set complex de operaţiuni precum:

  • vizualizarea şi rambursarea sumelor datorate pentru cardul de credit - cu opţiuni presetate pentru plata sumei minime obligatorii sau a sumei totale pentru luna în curs (fără rate viitoare)
  • vizualizarea dar şi modificarea de către utilizator, în aplicaţie, a permisiunii de utilizare a CardAvantaj pentru tranzacţii electronice de tip e-commerce
  • vizualizarea numărului şi valorii ratelor aferente cumpărăturilor efectuate cu CardAvantaj, până la rambursarea totală a acestora
  • vizualizarea tranzacţiilor în curs de decontare
  • afişarea canalelor prin care au fost efectuate plăţile CardAvantaj (POS, e-commerce, cont card)
  • interogarea soldului dar şi a bonusului acumulat aferent CardAvantaj
  • interogarea tranzacţiilor efectuate după emiterea ultimului extras de cont

"Suntem consecvenţi strategiei noastre de a dezvolta canalele de distribuţie alternative şi oferim de acum clienţilor noştri posesori de carduri un modul dedicat, complet nou, pentru serviciul de Internet Banking. Acesta oferă în premieră utilizatorilor atât informaţii detaliate cât şi posibilitatea de a efectua noi operaţiuni, pentru un grad ridicat de usurinţă în utilizare şi un control sporit asupra resurselor financiare", a declarat Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking Officer la Credit Europe Bank.

Noile funcţiuni dezvoltate sunt în linie cu avantajele oferite utilizatorilor serviciului Credit Europe Net, care beneficiază, de exemplu, de rate preferenţiale ale dobânzii pentru depozitele deschise de aceştia prin intermediul acestei platforme şi de comision 0 pentru toate tranzacţiile efectuate sub 10.000 lei. De asemenea, prin lansarea cardului cu display - o tehnologie introdusă în premieră de Credit Europe Bank pe piaţa europeană - clienţii de retail ai băncii pot genera parolele unice necesare în serviciul de Internet Banking prin simpla apăsare a unui buton de pe card.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania