Bucureşti, 28 martie 2012

Credit Europe Bank a lansat o ofertă adresată clienţilor băncii, posesori de carduri de salarii, prin intermediul căreia aceştia pot beneficia de comisioane reduse cu până la 75% pentru produsele de creditare.

Persoanele care deţin carduri active CashAvantaj sau Credit Europe Net Display pentru salarii şi aplică pentru credite de nevoi personale vor putea profita de reducerea cu 75% a comisionului de analiza dosar şi cu 20% a comisionului lunar de administrare credit. Oferta este similară pentru creditele imobiliare şi creditele de nevoi personale cu ipotecă, reducerile aferente comisioanelor de analiză şi de administrare fiind de 75%, respectiv 40%.

"Continuăm să oferim un mix de avantaje suplimentare clienţilor noştri. Dacă avem în vedere că aceste facilităţi se aplică şi în cazul cardului inovator Credit Europe Net Display Card, utilizatorii se vor bucura atât de avantajele tehnologiei de ultimă generaţie, cât şi de reducerile semnificative ale comisioanelor aferente creditelor" a declarat Alexandra Ciuc, Head of Banking Products la Credit Europe Bank.

Oferta curentă completează o serie de beneficii disponibile deja utilizatorilor de card de salariu ce includ: taxa de emitere card 0 , bonus de 0,3% din valoarea fiecărei tranzacţii comerciale (Credit Europe Net Display Card), comision 0 pentru retragere numerar de la bancomatele proprii ale Bancii, dobânda de pana la 5,5% pentru sumele aflate în contul ataşat cardului şi comision 0 pentru tranzacţii comerciale. Totodată, posesorii cardurilor de salariu pot beneficia de bonusuri la constituirea depozitelor de +0,5% la rata dobânzii pentru depozitele lei şi +0,25% pentru cele in Eur sau USD.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 77 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania