Bucureşti, 12 iulie 2012

Credit Europe Bank desfăşoară în cadrul parteneriatului cu reţeaua de clinici şi spitalul Medicover o campanie cu scopul de a creşte accesibilitatea serviciilor de sănătate oferite de partenerul Medicover. Astfel, până în luna mai 2013, posesorii de CardAvantaj vor putea contracta în exclusivitate cu reduceri de până la 80% abonamente de sănătate Medicover. Totodată, până la sfârşitul lunii septembrie a acestui an, posesorii de CardAvantaj vor putea beneficia de servicii medicale în clinicile Medicover cu plata în 6 rate fără dobândă, comparativ cu 3 până în prezent şi de serviciile Spitalului Medicover în schimbul achitării acestora în 10 rate în locul sistemului anterior de 6 rate.

"Am ales să dezvoltăm colaborarea cu unul dintre cei mai puternici parteneri CardAvantaj din zona de servicii medicale private. Creşterea numărului de rate este un avantaj major pentru pacienţii care sunt nevoiţi să solicite servicii cu o valoare mai ridicată, aceştia având posibilitatea să-şi gestioneze mai bine resursele alocate în scopuri medicale" a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

"În funcţie de abonamentul ales, Medicover oferă pacienţilor acces la toate specialităţile medicale disponibile, în cele 11 clinici Medicover din Bucureşti şi din ţară, inclusiv Clinica de Pediatrie Medicover. De asemenea, posesorii de CardAvantaj pot beneficia de condiţii speciale de spitalizare în cadrul primului spital Medicover din România - modern, sigur, aproape de pacienţii săi. Spitalul Medicover din Bucureşti este un spital multidisciplinar dispus pe 7 niveluri, cu o capacitate de 122 de paturi, cu bloc operator ce cuprinde 3 săli de operaţie, 2 săli de naştere şi salon pre/post operator; Cameră de Gardă Adulţi şi Cameră de Gardă Pediatrie; Spitalizare de zi; Imagistică Medicală (CT, RMN, Mamografie, Radiologie)" a declarat Dr. Bogdan Pană, Director Executiv Spital şi Clinici Medicover.

Deţinătorii CardAvantaj care doresc să apeleze la serviciile Medicover pot alege unul dintre pachetele oferite la tarife speciale:

Tipuri de abonament

Abonament Specialist

Abonament Specialist Plus

Abonament Specialist Extra

Single

10 €/lună

13 €/lună

17 €/lună

Couple

18 €/lună

23,4 €/lună

30,6 €/lună

Family

25 €/lună

32,5 €/lună

42,5 €/lună

Abonamentul single se adresează persoanelor cu vârste până la 65 de ani, abonamentul couple este destinat perechilor compuse din soţ şi soţie sau părinte şi copil, iar cel de-al treilea este gândit pentru familiile compuse din soţ, soţie şi copii cu vârste până la 18 ani. Indiferent de tipul de abonament ales, clienţii vor avea la dispoziţie şi pachete diversificate care corespund unui set de consultaţii şi investigaţii medicale diferit în funcţie de valoare.

Pentru a consulta lista completă de parteneri CardAvantaj accesaţi www.cardavantaj.ro

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.ro precum şi pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre Medicover România
Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 6,000 de companii şi jumătate de milion de oameni beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în Polonia, România, Ungaria, Germania, Moldova, Belarus, Ucraina şi Turcia.
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atât furnizor de servicii medicale, cât şi asigurator de sănătate, oferind toată gama de servicii medicale prin spitale, clinici şi laboratoarele Synevo.
În România, Medicover are grijă de sănătatea a peste 100,000 pacienţi anual, fie că sunt angajaţi ai celor peste 1,500 companii abonate, fie că sunt persoane fizice neabonate.
Medicover oferă servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din peste 250 de furnizori externi din toată ţara.
Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din România, dispus pe 7 niveluri şi cu o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei săli de operaţie şi două săli de naştere, dotat cu aparatură medicală de ultimă oră, poate gestiona intervenţii din toate specialităţile chirurgicale.
www.medicover.ro
www.spitalulmedicover.ro

Pentru mai multe informaţii contactaţi
Free Communication
Daniel Amzăr
tel. 021 207 47 40
e-mail: daniel.amzar@freecomm.ro.