Bucureşti, 16 mai 2011

Credit Europe Bank oferă acum posesorilor de CardAvantaj oportunitatea achiziţiei de bilete şi servicii ale operatorului low cost Blue Air şi prin intermediul internetului, în rate şi fără dobândă.

Clienţii vor putea să beneficieze de 3 rate fără dobândă atât pentru achiziţiile online cât şi, în curând, pentru cele făcute la agenţiile partenere Blue Air. Astfel, destinaţii populare precum Paris, Londra, Roma sau Barcelona devin mai accesibile ca oricând!
La începutul acestui an cele două companii au introdus sistemul de plată în rate şi fără dobândă doar pentru biroul de ticketing al companiei aeriene din cadrul Aeroportului Băneasa.
Credit Europe Bank este prima bancă din România care a facilitat cumpărarea de servicii de transport aerian în rate fără dobândă prin intermediul CardAvantaj. Acum am ales să trasferăm această facilitate şi în online. Serviciul este unul inovator considerând că platforma prin intermediul căreia se efectuează tranzacţiile este internă, a Credit Europe Bank. Salutăm parteneriatul cu Blue Air şi ne bucurăm că portofoliul       online al CardAvantaj este completat cu un produs modern şi atractiv”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Banking Sales, Credit Europe Bank.

Sherif Ussama, CEO al Blue Air, declară că noul card consolidează politica
Blue Air de a recompensa clienţii de smart flying.

„Pentru Blue Air, noua posibilitate de achizitionare a biletelor ofera clientilor nostri o mai mare flexibilitate in calatoria cu avionul. Avand in vedere situatia economica la nivel mondial, suntem convinsi ca pasagerii Blue Air nu vor fi nevoiti sa renunte la vacanta mult dorita folosind beneficiile CardAvantaj.”

Despre Blue Air
Blue Air este singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituită în prezent din opt aeronave Boeing 737. Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air incepand cu anul 2013.

Pana la sfarsitul anului 2010, peste 6 milioane de pasageri au ales sa calatoreasca cu Blue Air.

Performanţa Blue Air nu s-a reflectat doar in cifre. În 2009, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat companiei Blue Air premiul Mărul de Aur, una dintre cele mai renumite distincţii în materie de turism. În fiecare an, FIJET oferă premiul Mărul de Aur acelor ţări, oraşe sau organizaţii, care au avut o contribuţie marcantă la promovarea turismului şi a domeniilor conexe. Pentru România, celelalte două premii "Marul de Aur" s-au dus către Zona Ecoturistică Mărginimea Sibiului şi respectiv către Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Blue Air a primit o noua distinctie, respectiv compania cu cea mai mare crestere a capacitatii de operare din Europa. Acest lucru a fost confirmat in cadrul conferintei " World Low Cost Airline Conference", organizata in data de 30 septembrie 2010, unde au participat cei mai importanti transportatori low cost europeni.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 86 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Răzvan Năstase - tel. 0752 111 724, e-mail: razvan.nastase@freecomm.ro.