Bucuresti, 6 ianuarie 2011

Dl. Omer Tetik a preluat responsabilitatile de Presedinte al Consiliului de Administratie si Presedinte al Credit Europe Bank Romania dupa ce Banca Nationala a Romaniei a acreditat numirea sa la conducerea bancii. Procedura BNR succede nominalizarii dlui. Tetik de catre actionari, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din luna noiembrie, pentru cele doua functii de conducere.

„Indelungata experienta din Credit Europe Bank Romania a fost unul dintre factorii care au contribuit la asumarea responsabilitatilor noii functii. Provocarile perioadei actuale sunt mari, insa, impreuna cu echipa Credit Europe Bank, tintim indeplinirea obiectivelor strategice avute in vedere pentru 2011: relansarea activitatii de creditare, cresterea eficientei operationale si continuarea practicarii unui banking inovator, cu accent pe tehnologie si pe canalele alternative de distributie”, a declarat dl. Omer Tetik, Presedinte Credit Europe Bank.

Dl. Omer Tetik are o vasta experienta in sistemul bancar romanesc, preluand conducerea Credit Europe Bank dupa o cariera de zece ani in cadrul bancii. Acesta a ocupat anterior numirii functia de Prim Vicepresedinte. De-a lungul timpului, dl. Tetik a condus departamentele Treasury, Financial Institutions, Retail Banking si Carduri.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 86 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Pentru mai multe informatii contactati Free Communication, persoana de contact:
Dl. Daniel Amzăr, tel. 0752 111 728 daniel.amzar@freecomm.ro