Bucureşti, 25 mai 2011

Începând de astăzi Credit Europe Bank, liderul pieţei de carduri de credit din România şi METRO România, cea mai mare companie de comerţ de tip Cash & Carry care activează pe piaţa locală, iniţiază primul program de cumpărături în rate fără dobândă într-un magazin de profil prin intermediul CardAvantaj.

Programul se va desfăşura pentru început pe o perioadă de 6 luni, în 7 magazine METRO din Bucureşti şi Braşov. Posesorii CardAvantaj vor putea achiziţiona în 6 rate fără dobândă, o serie de produse din segmentul nealimentare, produsele vizate urmând a fi semnalizate la raft.

„Continuăm tradiţia pionieratului în industria de retail şi banking din România, lansând primul program de achiziţie de produse în rate fără dobândă dintr-un magazin de tip Cash & Carry. Este primul pas pe care îl facem în direcţia extinderii ariei de adresabilitate a CardAvantaj observând o cerere în creştere pentru acest tip de facilitate”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Banking Sales.

Clientii METRO vor putea aplica pentru CardAvantaj atât în incinta magazinului, cât şi în cadrul sucursalelor Credit Europe Bank, ca până acum. După aprobarea solicitării, aceştia vor primi şi un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei, oferit de bancă,  care se poate utiliza în magazinele METRO timp de 3 luni.

Despre Metro
METRO Cash & Carry România este parte integrantă a METRO Cash & Carry Internaţional si a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucuresti. Astăzi, reţeaua numără 30 de magazine în 23 de orase. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucuresti, câte 2 centre în Brasov, Constanţa şi Timisoara şi câte un centru în fiecare din următoarele orase: Cluj, Bacău, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galaţi, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Tg. Mures, Arad, Deva, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău si Târgoviste.
Informaţii suplimentare pe www.metro.ro si www.metropunct.ro.

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 78 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Pentru mai multe informaţii contactaţi Free Communication, persoană de contact Răzvan Năstase- tel. 0752 111 724, e-mail: razvan.nastase@freecomm.ro.