Credit Europe Bank oferă cel mai mare bonus  la dobânzi pentru depozitele la termen constituite prin Internet Banking

Bucureşti, 9 mai 2011

În perioada 09.05 - 31.12.2011, toate depozitele la termen constituite prin intermediul aplicaţiei CreditEuropeNet, serviciul de internet banking al băncii, vor beneficia de dobânzi preferenţiale prin adăugarea unor procente bonus. Bonusurile acordate sunt cele mai mari din piaţă şi poziţionează totodată rata dobânzii în topul celor mai atractive pentru depozite la termen din România.

Concret, un utilizator al serviciului CreditEuropeNet care optează pentru un depozit la terment pe 3 luni, în lei, va beneficia de o dobândă de 8%, compusă din 7% dobânda standard şi 1% bonus. Similar, pentru un depozit la termen pe aceeaşi perioadă în euro dobânda oferită va fi de 3,5% (3% + 0,5%). Acelaşi bonus de 0,5% este valabil şi pentru depozitele în dolari americani.

"Credit Europe Bank lansează o campanie destinată utilizatorilor serviciului CreditEuropeNet şi oferă una dintre cele mai competitive dobânzi de pe piaţă pentru depozitele la termen, atât în lei, cât şi în valută. Decizia reconfirmă intenţia declarată a băncii de a pune accentul pe canalele alternative de distribuţie şi de a uşura accesul clienţilor la serviciile băncii" a declarat Etem Birinci, Director Retail Banking, Credit Europe Bank.

Depozite la termen cu dobândă fixă

Perioadă

RON

RON + bonus

EUR + bonus

USD + bonus

1 lună

3 luni

6 luni

9 luni

12 luni

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 78 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Pentru mai multe informatii contactati Free Communication, persoana de contact:
Dl. Daniel Amzăr, tel. 0752 111 728 daniel.amzar@freecomm.ro