Bucureşti, 8 septembrie 2011

Credit Europe Bank (Rusia) este unul dintre sponsorii principali ai Eurobasket - Campionatul European de Basket 2011 care se desfăşoară în Lituania. Credit Europe Bank este prima bancă cu capital privat din Rusia care a ales să sponsorizeze un eveniment sportiv de acest nivel.

A 37-a ediţie a Campionatului European de Basket se va desfăşura între 31 august şi 18 septembrie, în 6 oraşe din Lituania. Pentru prima dată 24 de echipe naţionale, împărţite în 4 grupe, se vor înfrunta în faza finală a campionatului.
În fiecare an acest eveniment special atrage mii de fani şi milioane de telespectatori din toată lumea.
"Suntem mândri să luăm parte la acest eveniment sportiv de amploare. Propunerea de sponsorizare a campionatului de basket UEFA demonstrează că CEB este un partener de încredere, cu o bună reputaţie" a declarat dl. Haluk Aydinoglu, Preşedintele Credit Europe Bank Rusia.
"Basketul este un sport de echipă, în care succesul este rezultatul unui efort sinergic, al tuturor coechipierilor, iar munca la CEB se bazeaza pe acelasi principiu al «spiritului de echipă».
Dorim succes tuturor echipelor iar fanilor o competiţie cu multe faze spectaculoase şi fie ca cel mai bun să câştige!" a completat domnia sa.

CEB Ltd este o bancă rusească universală cu capital străin. Banca operează pe piaţa din Rusia din 1997, oferind clienţilor corporate, IMM sau retail o gamă largă de servicii şi produse bancare. La finele anului 2010 portofoliul de clienţi al CEB Ltd era compus din 2,2 milioane clienţi retail şi peste 10.000 clienţi IMM şi corporate. CEB Ltd este una dintre primele 50 bănci ruseşti ca mărime şi capital deţinut. Este catalogată de Moody's cu un rating Ba3 şi de Fitch cu BB-. Mai multe detalii pe www.crediteurope.ru