Bucuresti, 15 martie 2010

Începând din data de 9 martie 2010, Credit Europe Bank oferă o nouă oportunitate clienţilor posesori de CardAvantaj.

Toţi posesorii unui card de credit CardAvantaj vor primi un bonus de 1% la dobânda aferentă depozitelor constituite la Credit Europe Bank.

Bonusul de 1% se va aplica indiferent de valuta depozitului, atât pentru depozitele noi cât şi pentru cele deja constituite. În cazul depozitelor deja constituite, bonusul se va acorda începând cu data semnării unui nou contract, aferent reînoirii acestora.

Noua oportunitate oferită posesorilor de CardAvantaj vine în contextul unor beneficii deja cunoscute actualilor clienţi: accesul la cumpărături într-o reţea impresionantă de comercianţi parteneri (peste 9.500 locaţii) unde se pot efectua cumpărături cu plata în rate în orice domeniu de interes. În plus, pentru orice tranzacţie efectuată prin CardAvantaj, inclusiv retragerile de numerar de la ATM, posesorii beneficiază de un bonus de 0,3% din valoarea acesteia.

"Credit Europe Bank îşi doreşte fidelizarea portofoliului şi se concentrează pe creşterea gradului de satisfacţie al clienţilor cu ajutorul unor produse cât mai diversificate. CardAvantaj este lider pe piaţa cardurilor de credit şi considerăm oportun ca deţinătorii să beneficieze de oferte atractive pentru alte produse bancare de interes", declară Dl Omer Tetik, Prim-Vicepreşedinte Credit Europe Bank.

Pentru detalii, invităm actualii/potenţialii posesori de CardAvantaj să solicite informaţii adiţionale în sucursalele Credit Europe Bank.

În prezent, Credit Europe Bank are în portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, 164 de ATM-uri şi peste 9,500 POS-uri instalate la comercianţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu Simina Pătrăşcoiu, Communication Manager, simina.patrascoiu@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.