Bucuresti, 22 aprilie 2010

Credit Europe Bank ieftineste creditele. Incepand cu data de 15 aprilie s-au redus dobanzile la creditele imobiliare si cele de nevoi personale.

Rata dobanzii la Creditele imobiliare (CreditAvantaj Imobiliar) in EUR s-a redus la 7.5%, fixa in primul an, apoi variabila EURIBOR 6 luni + 6.5%. In cazul Creditelor de nevoi personale cu asigurare de risc financiar (CreditAvantaj Instant si CreditAvantaj Instant Auto), rata dobanzii s-a redus la 8.9% in primul an, apoi variabila EURIBOR 6 luni + 10.9% pentru creditele in EUR, respectiv 15% in primul an, apoi variabila ROBOR 6 luni + 6.5% pentru creditele in RON.

În prezent, Credit Europe Bank are în portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, 164 de ATM-uri şi peste 9,500 POS-uri instalate la comercianţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu Simina Pătrăşcoiu, Communication Manager, simina.patrascoiu@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.