Bucuresti, 11 august 2010

Cu privire la informatiile aparute in presa referitoare la disparitia unor sume de bani din conturile unor clienti ai Credit Europe Bank Sucursala Brasov, va aducem la cunostinta ca in urma sesizarilor primite din partea unor clienti ai sucursalei, in data de 30.07.2010 am demarat o ancheta interna pentru investigarea plangerilor.

Totodata la data de 05.08.2010 am sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov pentru demararea cercetarilor. Cazul este investigat in acest moment de catre DIICOT. Pentru a nu periclita rezultatele anchetei desfasurate de organele de cercetare penala, nu putem da mai multe informatii despre caz , dar va asiguram ca vom colabora si vom oferi acestora sprijinul nostru pentru identificarea faptuitorilor.

In functie de rezultatele verificarilor, vom intreprinde demersurile necesare, astfel incat, in limitele impuse de lege, sa nu fie pagubit niciun client caruia legea ii da dreptate.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:
Dl. Bogdan Plesuvescu, Vice Presedinte Adjunct, Dir. Juridic, bogdan.plesuvescu@crediteurope.ro