Bucuresti, 16 noiembrie 2010

Dl. Omer Tetik a fost desemnat de catre Adunarea Generala a Actionarilor pentru functia de Presedinte al Credit Europe Bank.

  • Dl. Tetik isi va prelua responsabilitatile dupa finalizarea procedurilor de acreditare ale BNR.

Astazi, 16 noiembrie 2010, Adunarea Generala a Actionarilor Credit Europe Bank Romania a aprobat nominalizarea dlui. Omer Tetik pentru functia de Presedinte al bancii si Presedinte al Consiliului de Administratie. Dl. Tetik a ocupat anterior pozitia de Prim-vicepresedinte al bancii. Actualul Presedinte, dl Murat Sabaz, va continua sa activeze ca membru in Consiliul de Administratie si va coordona toate investitile financiare ale Credit Europe Group in Romania.

Actionarii au decis astazi si alegerea dlui. Murat Basbay, noul CEO Credit Europe Group, in functia de membru al Consiliului de Administratie al Credit Europe Bank Romania. Schimbarile din structura organizatiei aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi supuse aprobarii BNR-ului.

Dl. Omer Tetik face parte din conducerea executiva din 2000 si a condus de-a lungul timpului Diviziile Treasury, Financial institutions, Retail Banking si Carduri. Dl. Murat Sabaz, Presedintele in functie, isi va continua mandatul in Consiliul de Administratie si va gestiona activitatea investionala a tututor entitatilor detinute de catre Grup in Romania, incluzand Credit Europe Leasing SA, Credit Europe Ipotecar SA si Credit Europe Asigurari SA.

Schimbarile aprobate astazi de catre actionarii bancii reconfirma angajamentul Credit Europe Group pentru Romania si intentia de intensificare a operatiunilor actuale pe piata locala, in toate zonele financiare in care Grupul este activ.

Pentru mai multe informatii contactati Free Communication, persoana de contact:
Dl. Daniel Amzăr, tel. 0752 111 728 daniel.amzar@freecomm.ro