Bucureşti, 9 martie 2010

CardAvantaj, liderul pietei cardurilor de credit din Romania, anunţă rezultate remarcabile. În pofida unui context economic defavorabil în decursul anului 2009, CardAvantaj a continuat să înregistreze o evoluţie foarte bună, atât prin numărul cât şi prin valoarea tranzacţiilor efectuate de către deţinătorii săi.

Reţeaua de comercianţi parteneri Credit Europe Bank numără în acest moment peste 9,500 de locaţii, acoperind practic toate domeniile de interes ale deţinătorilor de card. Clienţii CardAvantaj, care au efectuat tranzacţii în valoare de peste 168 milioane lei, au beneficiat de toate avantajele cumpărăturilor cu plata în rate.

O altă caracteristică importantă a cardului este bonusul pe care îl câştigă deţinătorii CardAvantaj pentru fiecare tranzacţie efectuată. Şi în cazul acesta s-a putut observa atât o creştere a valorii bonusurilor acordate de către bancă în 2009 (peste 2,4 milioane lei) cât şi a tranzacţiilor efectuate de clienţi din acest cont (peste 1,3 milioane lei). Posesorii CardAvantaj deţin în conturile de bonus în acest moment peste 4 milioane lei.

"CardAvantaj este cardul de credit care a devenit parte din viaţa de zi cu zi a clienţilor noştri, iar acest lucru este evidenţiat prin frecventa utilizare. Şi în cursul anului 2010 vom continua să îi adăugăm noi beneficii şi avantaje, deoarece acest produs evoluează conform nevoilor clienţilor săi, pentru a se ridica mereu la înălţimea aşteptărilor" spune Dl Omer Tetik, Prim-Vicepreşedinte, Credit Europe Bank.

În prezent, Credit Europe Bank are în portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, 164 de ATM-uri şi peste 9,500 POS-uri instalate la comercianţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu Simina Pătrăşcoiu, Communication Manager, simina.patrascoiu@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.