Bucuresti, 3 decembrie 2010

Tranzactiile efectuate pana in data de 15 ianuarie beneficiaza de perioada de gratie de pana la 2 luni.

Pana in data de 15 ianuarie 2011, toti posesorii de CardAvantaj beneficiaza de perioada de gratie extinsa pentru plata tranzactiilor comerciale. Concret, cadourile de Craciun cumparate prin CardAvantaj in luna decembrie, pot fi achitate incepand cu luna februarie.

Oferta este valabila pentru plata cumparaturilor facute la oricare dintre cei peste 9.500 comercianti parteneri CardAvantaj, dar si la orice alt comerciant din tara sau strainatate, fara nici un cost suplimentar asociat. Totodata, oferta este disponibila atat pentru tranzactiile efectuate in magazine, cat si pentru cele on-line, pe orice site care accepta plata prin card.

"CardAvantaj este primul card de credit din Romania care a oferit facilitati de cumparare in rate fara dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie. Urmarind traditia campaniilor de sezon, anul acesta am decis sa oferim o perioada de gratie de pana la 2 luni pentru cumparaturile din perioada Craciunului. Astfel, posesorii de CardAvantaj pot achizitiona mai multe cadouri cu ocazia Sarbatorilor, fara grija platilor imediate" a declarat Bianca Ionita, Director Carduri Credit Europe Bank.

Aceasta campanie, parte dintr-o serie de proiecte dedicate clientilor Credit Europe Bank, vine in sprijinul posesorilor de CardAvantaj in perioada cumparaturilor de Craciun.
Cumparaturi placute prin CardAvantaj!

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii, către peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 86 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone banking.

Pentru mai multe informatii contactati Free Communication, persoana de contact:
Dl. Daniel Amzăr, tel. 0752 111 728 daniel.amzar@freecomm.ro