Bucuresti, 8 decembrie 2010

Detinatorii de CardAvantaj pot oferi un card suplimentar gratuit celor dragi.

Detinatorii de CardAvantaj Standard si Gold au posibilitatea sa ofere in dar celor dragi cadoul perfect de Sarbatori: un CardAvantaj. Este ocazia perfecta de a impartasi placerea cumparaturilor cu plata in rate si bonus pentru fiecare tranzactie.

“In luna cadourilor, posesorii de CardAvantaj pot solicita un card suplimentar cu emitere gratuita si comision 0 de administrare a contului curent de card pentru primul an. Solicitantul stabileste limita cardului suplimentar, iar sumele aferente tranzactiilor efectuate cu acesta vor fi debitate din contul de card principal”, declara Bianca Ionita, Director Departament Carduri Credit Europe Bank.

Mai multe informatii despre campanie pot fi obtinute la cea mai apropiata sucursala Credit Europe Bank sau apeland oricand serviciul CEBLine la numerele de telefon 0801.000.000 sau 0750.000.000.

Aceasta campanie, parte dintr-o serie de proiecte dedicate clientilor bancii, vine in sprijinul detinatorilor de CardAvantaj in perioada cumparaturilor de Craciun.
Cumparaturi placute prin CardAvantaj!

Despre Credit Europe Bank
Credit Europe Bank (România) S.A., membra a grupului FIBA, asigura o gama larga de produse si servicii, catre peste 420.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 86 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone banking.