Bucuresti, 17 iunie 2010

Acum platesti prin CardAvantaj oriunde in strainatate si beneficiezi de 3 RATE fara dobanda.

In perioada 15 iunie - 30 septembrie, Credit Europe Bank ofera 3 rate oriunde in strainatate prin cardurile de credit CardAvantaj. Indiferent de valoarea tranzactiilor in afara tarii, sau de comerciantii la care au fost efectuate, detinatorii de CardAvantaj vor rambursa sumele cheltuite in strainatate in 3 RATE fara dobanda.

"Anul trecut detinatorii de CardAvantaj au cheltuit in strainatate peste 3 milioane EUR, valoarea medie a tranzactiilor fiind de circa 100 EUR. Dat fiind contextul economic ne asteptam ca in timpul concediilor de vara detinatorii de CardAvantaj sa fructifice aceasta noua oportunitate. Ei vor beneficia de 3 rate fara dobanda, bonus pentru orice fel de tranzactie efectuata in afara tarii si o perioada de gratie de pana la 45 de zile. Venim astfel in sprijinul clientilor nostri, pentru completarea bugetelor de vacanta, pentru un concediu placut, fara grija cheltuielilor neprevazute," a declarat domnul Ömer Tetik, Prim-Vicepresedinte al Credit Europe Bank.

Acest nou avantaj, se adauga facilitatilor deja oferite de Credit Europe Bank detinatorilor cardurilor de credit CardAvantaj: tranzactii cu plata in rate fara dobanda intr-o retea de peste 9,500 de comercianti parteneri din Romania (inclusiv comercianti online), bonus pentru fiecare tranzactie, chiar si pentru retrageri de numerar, perioada de gratie de pana la 45 de zile, asistenta telefonica 24 de ore din 24.

"Ne dorim sa venim astfel in intampinarea nevoilor clientilor nostri, care doresc sa-si petreaca vacanta peste hotare. Daca merg la shopping, viziteaza un muzeu, sau iau o cina romantica, pot plati prin CardAvantaj in 3 rate fara dobanda indiferent in ce tara se afla," a mai adaugat domnul Ömer Tetik.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330.000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 155 de ATM-uri si peste 9.500 POS-uri instalate la comercianti.

Pentru detalii despre CardAvantaj va invitam sa accesati noul site www.cardavantaj.ro.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu

Simina Pătrăşcoiu, Communication Manager, simina.patrascoiu@crediteurope.ro sau
Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.