Bucuresti, 21 iunie 2010

Stimati clienti, Incepand cu data de 21 Iunie 2010 a intrat in vigoare OUG 50 / 2010 privind contractele de credit pentru consumatori.

Stimati clienti,
Incepand cu data de 21 Iunie 2010 a intrat in vigoare OUG 50 / 2010 privind contractele de credit pentru consumatori, reglementare ce cuprinde prevederi legislative ce se aplica inclusiv contractelor de credit in curs in derulare la data de 21.06.2010.
Daca ati contractat un credit/card de credit de la Credit Europe Bank (Romania) SA dupa data de 21.06.2010, dorim sa va informam ca nu este necesar sa semnati un act aditional - contractul de credit incheiat respecta prevederile OUG 50/2010.
In cazul in care ati incheiat anterior datei de 21 Iunie 2010 un contract de credit cu:

• Credit Europe Bank (Romania) SA
  • Credit Europe Ipotecar IFN SA
  • Credit Europe Bank NV

va invitam sa vizualizati mai jos modelul de act aditional la contractul de credit care asigura conformitatea cu OUG 50/2010. Va invitam in orice sucursala a Credit Europe Bank (Romania) SA pentru a semna Actul aditional la contractul/contractele dvs. de credit. Puteti vizualiza lista sucursalelor CEB aici.
Va informam ca prevederile OUG 50/2010 va sunt aplicabile chiar si in cazul nesemnarii unui act aditional la contractul de credit, modificarile efectuate asupra contractelor intrand in vigoare in conditiile legii conform art. 40 alin. (3) si art.95 alin. (5) din OUG 50 / 2010: "in cazul modificarilor impuse prin legislatie, nesemnarea de catre consumator a actelor aditionale (...) este considerata acceptare tacita".

Personalul Credit Europe Bank (Romania) SA va sta la dispozitie pentru orice clarificari referitoare la continutul acestor acte aditionale sau la modalitatea de aplicare a prevederilor OUG 50/2010 in cazul dumneavoastra.
In cazul in care doriti sa evitati deplasarea la o sucursala, puteti contacta pentru orice informatii Serviciul Clienti CEBLine la 0801.000.000 / +40750.000.000.