Bucureşti, 13 Noiembrie 2009

CardAvantaj oferă deţinătorilor săi o nouă facilitate: posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în rate la comercianţii parteneri pe Internet, beneficiind în plus şi de securitate sporită pentru acest tip de tranzacţii prin intermediul protocolului 3D Secure.

Pe lângă avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, tranzacţiile efectuate pe Internet conferă şi flexibilitate deosebită deoarece pot fi efectuate la orice oră, produsele şi serviciile comercianţilor fiind la doar un click distanţa fără a mai fi nevoie ca deţinătorul de card să se deplaseze la magazin. In plus, acesta va primi şi un bonus de 0,3% din valoarea tranzacţiei.

O atentie sporita a fost acordata securitatii tranzactiilor, de aceea toate magazinele partenere CardAvantaj disponibile pentru cumparaturi pe Internet sunt inrolate in sistemul de securitate 3D Secure (MasterCard SecureCode si Verified by Visa). Aceasta masura de siguranta presupune directionarea detinatorului de card catre o pagina securizata pentru a isi introduce datele cardului si a autoriza plata eliminand riscurile copierii datelor personale sau ale cardului.

"Am dorit sa implementam acest nou serviciu pentru clientii CardAvantaj deoarece cumparaturile cu plata in rate pe Internet reprezinta imbinarea optima intre flexiblitate si siguranta. Emag, La Redoute sau Debo sunt doar cativa din partenerii nostri in acest proiect si impreuna cu ei si alti comercianti suntem convinsi ca vom vedea o crestere semnificativa a tranzactiilor cu plata in rate prin CardAvantaj pe Internet" spune d-l Ömer Tetik, Prim Vice Presedinte al Credit Europe Bank.

De asemenea, incepand cu data de 1 februarie 2010 Credit Europe Bank va modifica o parte din costurile aferente portofoliului de carduri de credit CardAvantaj, inclusiv pentru retragerile de numerar de la ATM-urile din tara. Aceasta modificare de costuri a fost efectuata in dorinta de a indrepta clientii catre tranzactiile comerciale, tranzactii ce le ofera clientilor cele mai mari beneficii: plata in rate, perioada de gratie etc.

"Am inceput déjà procedurile de anuntare a clientilor asupra modificarilor de cost deoarece dorim sa ii informam permanent de schimbarile ce intervin asupra cardului lor de credit" a mai declarat domnul Ömer Tetik.

In prezent, CardAvantaj este liderul pietei cardurilor de credit din Romania cu peste 330,000 carduri emise. Reteaua Credit Europe Bank (Romania) S.A. numara 98 sucursale si agentii, 198 de ATM-uri si peste 9.000 POS-uri instalate la comercianti.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 350,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 90 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Cristina Dima, PR, Communication and Advertising Manager, cristina.popa@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.