Bucureşti, 26 Octombrie 2009

In vederea optimizarii activitatii de carduri desfasurate de Credit Europe Bank (Romania) S.A., in data de 27 Octombrie se vor efectua imbunatatiri asupra sistemului informatic.

Aceste optimizari sunt efectuate in parteneriat cu MasterCard. Astfel, in intervalul 15.00 - 16.00, exista posibilitatea ca o parte din cardurile de credit CardAvantaj sa nu functioneze corect la terminalele altor banci din tara sau strainatate. Deasemenea exista posibilitatea ca pentru perioade scurte de timp cardurile emise sub sigla MasterCard de catre alte banci sa nu functioneze la terminalele Credit Europe Bank (Romania) S.A. Nu vor fi afectate tranzactiile efectuate prin cardurile emise de Credit Europe Bank (Romania) S.A. la ATM-urile si POS-urile bancii. CardAvantaj de la Credit Europe Bank (Romania) S.A. este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera detinatorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in tara sau in strainatate. Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank (Romania) S.A. Reteaua Credit Europe Bank (Romania) S.A. numara 98 sucursale si agentii, 198 de ATM-uri si peste 9.000 POS-uri instalate la comercianti.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 350,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 98 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Cristina Dima, PR, Communication and Advertising Manager, cristina.popa@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.