Bucureşti, 10 Martie 2009

Noul site www.cardavantaj.ro este o premiera pentru mediul bancar prin conceptul grafic - o replica virtuala a unui magazin printre rafturile caruia vizitatorii pot descoperi meniurile catre produsele bancare.

La baza conceptului a stat legatura dintre cardul de credit CardAvantaj si reteaua comerciantilor parteneri, retea in care se pot efectua cumparaturi cu plata in rate.
"Una dintre provocarile acestui proiect a fost redarea intr-o maniera cat mai aproape de realitate a scenei in care se desfasoara actiunea site-ului si a miscarilor pe care vizitatorii le pot face in magazinul virtual pentru a ajunge la elementele de meniu. Echipa de web designeri a modelat intregul magazin in programe de grafica 3D astfel incat aspectul general sa fie cat mai aproape de realitate." a declarat Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.
O alta noutate pentru siturile bancare o constituie sectiunea de divertisment care introduce promotiile comerciantilor parteneri Credit Europe Bank intr-un joc on-line.
"Pe langa inovatiile grafice, noul site www.cardavantaj.ro propune o aplicatie on-line pentru modulul de carduri de credit, aplicatie care poate fi accesata cu usurinta de catre orice utilizator de internet." a adaugat Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.
Noul site se adreseaza in egala masura atat celor care vor sa aplice pentru obtinerea unui card de credit, cat si celor care sunt deja detinetori ai unuia dintre cele patru carduri de credit emise de Credit Europe Bank. Acestia pot afla informatii despre reteaua de magazine partenere, promotii periodice sau numarul de rate practicat de comerciantii parteneri Credit Europe Bank.


CardAvantaj este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera detinatorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in tara sau in strainatate. Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank in peste 6,300 de locatii. Reteaua Credit Europe Bank numara 118 sucursale si agentii, 205 de ATM-uri si peste 8.055 POS-uri instalate la comercianti.