Bucureşti, 30 Septembrie 2009

Incepand cu data de 1 octombrie 2009 , Credit Europe Bank isi incepe activitatea ca participant la sistemul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti, urmare a integrarii departamentului de servicii financiare in cadrul bancii.

Astfel, banca va putea efectua operatiuni de preluare si transmitere a ordinelor privind unul sau mai multe instrumente financiare, de executare a ordinelor in contul clientilor, de tranzactionare a instrumentelor financiare pe cont propriu, de administrare a portofoliilor, consultanta de investitii, subscrierea de instrumente financiare si/sau plasamentul de instrumente financiare.

"Credit Europe Bank a inceput integrarea departamentului de tranzactionare pe bursa de acum 2 ani. Am facut acest pas din dorinta de a intampina nevoile clientilor nostri in ceea ce priveste administrarea eficienta a resurselor acestora pe pietele de capital. In acelasi timp, consideram oportune acest tipuri de investitii, avand in vedere potentialul de dezvoltare al pietei romanesti de capital" - declara dl Paul Prodan - Vicepresedinte al Credit Europe Bank (Romania) SA.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către peste 350,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Cristina Dima, PR, Communication and Advertising Manager, cristina.popa@crediteurope.ro sau Alexandra Dimancea, PR Coordinator, alexandra.dimancea@crediteurope.ro.