Bucureşti, 31 Mai 2009

Credit Europe Bank (România) S.A., lider al pieţei cardurilor de credit din România, continuă să răsplătească deţinătorii de CardAvantaj, prin desfăşurarea unei noi campanii publicitare. În perioada 01.04.2009 - 30.04.2009 a avut loc o nouă acţiune CardAvantaj sub indemnul "Nu ştii de unde sare Prima ta de Paşte!", campanie menită să încurajeze şi să susţină deţinătorii de CardAvantaj Standard şi Gold, carduri emise sub sigla MasterCard şi Visa, dar şi să premieze la final de campanie trei dintre aceştia.

Participanţii înscrişi în program au fost toţi posesori de CardAvantaj ce au efectuat, pe perioada promoţiei, tranzacţii în valoare de minim 50 ron, din oricare locaţie comercială, parteneră Credit Europe Bank (România). Aceştia au beneficiat de rate în plus la achiziţii, discounturi şi bonusuri. Pentru a răsplăti efortul clienţilor săi, banca a oferit o şansă în plus de câştig pentru fiecare 50 ron achitaţi prin CardAvantaj pe perioada promoţiei.
Conform Regulamentului Oficial de Participare la tombolă, în data de 15 mai 2009 a avut loc extragerea automată a celor trei câştigători la tombolă:

• Alin Blejan, Bucureşti
  • Dancan Loredana Nicoleta, Cluj
  • Burtescu Constantin, Bucureşti

Premiile, în valoare de 3 x 1000 euro net au fost livrate caştigătorilor în conturile acestora de bonus (CardAvantaj) şi pot fi utilizate, fără niciun fel de restricţii, exclusiv în cadrul magazinelor partenere Credit Europe Bank (România).
Echipa Credit Europe Bank (România) îi felicită pe câştigători şi mulţumeşte tuturor participanţilor pentru participare.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank (România) este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere Credit Europe Bank. Reţeaua Credit Europe Bank numără 118 sucursale şi agenţii, 198 de ATM-uri şi peste 9.000 POS-uri instalate la comercianţi.