Bucureşti, 7 Iulie 2009

Începând cu data de 15 iulie 2009, Credit Europe Bank (România) S.A. vine în întâmpinarea recomandărilor BNR privind diminuarea nivelului dobânzii pentru conturile de depozite la termen în RON şi anunţă o scădere de două procente.

Credit Europe Bank afişează în momentul de faţă una dintre cele mai avantajoase dobânzi la conturile de depozite în RON şi valută, rata dobânzii pentru depozitele la termen nou constituite în RON, sau reînnoite până la data de 15 iulie, ajungând până la 12%, plasându-se astfel printre cele mai profitabile de pe piaţă. Credit Europe Bank oferă clientilor sai oportunitatea ca în termen de 7 zile să îşi păstreze aceeaşi dobândă, extrem de avantajoasă, prin prelungirea depozitelor la termen, deja constituite. Totodată, beneficiază de aceeaşi dobândă deosebit de atractivă şi depozitele la termen nou constituite până la data de 15 iulie. Produsele de economisire ale Credit Europe Bank sunt cu atât mai atractive cu cât studenţii şi pensionarii beneficiază de produse special create pentru ei, ale căror dobânzi sunt bonificate cu 1% peste dobânda standard pentru depozitele la termen constituite în RON şi 0.5% pentru depozitele la termen constituite în valută. "Deşi dobânzile la conturile de depozite vor urma o linie descendentă până spre finalul anului, atitudinea BNR fată de aceste schimbari este una pozitivă: ajustarea deficitului de cont curent s-a realizat cu succes până în momentul de fată, minimul producţiei industriale pare că a fost depaşit, cel al recesiunii fiind deja atins" declară Paul Prodan, Vicepreşedinte Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, asigură o gamă largă de produse şi servicii către 450,000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 118 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin alte canale alternative: bancomate, POS şi servicii de Internet banking.