Bucureşti, 11 Mai 2009

Teatrul Naţional Bucureşti a devenit pentru o seară gazda celei de-a VIII-a ediţii a Galei No-cash, dedicată recunoaşterii oficiale a performanţei în industria cardurilor. Cu ocazia acestei Gale, CardAvantaj de la Credit Europe Bank a fost desemnat pentru al doilea an la rând - "Cel mai vândut card de credit".

premiu-nocash.jpg

Premiul acordat pentru a doua oară consecutiv, reprezintă o recunoştere a succesului de care se bucură CardAvantaj în rândul clienţilor săi. În decursul anului 2008, Credit Europe Bank România a emis peste 119,000 carduri de credit, atât prin intermediul sucursalelor cât şi prin intermediul canalelor alternative de distribuţie. "Acest premiu este o recunoaştere de către industria de carduri a standardelor impuse de un produs cu multiple beneficii, care vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Desemnarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv atestă încrederea acordată de către clienţi cardului nostru de credit CardAvantaj, şi răsplăteşte eforturile noastre de a oferi produse şi servicii de calitate"spune d-l Ömer Tetik, Vice-preşedinte al Credit Europe Bank România.

CardAvantaj de la Credit Europe Bank România este primul card de credit cu utilizare naţională şi internaţională ce oferă deţinătorilor săi avantajul cumpărăturilor cu plata în rate şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată în ţară sau în străinătate. Cumpărăturile cu plata în rate sunt valabile în reţeaua de magazine partenere a băncii. În acest moment reţeaua Credit Europe Bank România numără 205 ATM-uri, peste 8,500 POS-uri şi 120 sucursale şi agenţii.