Bucureşti, 10 Iulie 2008

Credit Europe Bank a depăşit plafonul de 300.000 de carduri de credit CardAvantaj emise de la lansarea acestuia.

Cardurile de credit CardAvantaj sunt emise atât sub licenţa VISA cât şi MasterCard, au utilizare atât naţională cât şi internaţională şi oferă avantajul cumpărăturilor cu plata în rate, 0% dobândă, şi, mai mult decât atât, bonus pentru fiecare tranzacţie comercială efectuată.

Cumpărăturile cu plata în rate cu 0% dobândă sunt valabile în reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank, reţea ce numără la ora actuală peste 5.000 de comercianţi.

"Succesul CardAvantaj ne-a impulsionat să oferim clienţilor noştri un produs mai bun, care să le ofere, prin caracteristicile sale, soluţia potrivită pentru toate dorinţele lor. Unicitatea CardAvantaj constă în faptul că utilizatorul poate folosi cardul atât pentru a cumpăra orice produs/serviciu în rate din cardul reţelei acceptatoare, numărul de rate variind de la un partener la altul cât şi ca pe un card de credit obişnuit, oriunde sunt afişate siglele MasterCard sau VISA" a declarat dl Utku Ogrendil - Vicepreşedinte adjunct pentru Individual Banking.

Cardul poate fi utilizat pentru o paletă largă de achiziţii: de la bijuterii la bilete de avion, vacanţe, haine şi accesorii, cosmetice sau decoraţiuni interioare, plata în baruri, hoteluri sau restaurante.

Pentru cardul de credit CardAvantaj, Credit Europe Bank oferă perioadă nelimitată de creditare, cu condiţia efectuării rambursării lunare a sumei minime de 5% din suma totală utilizată; de asemenea clientul poate retrage întreaga limită de credit acordată de către bancă. Pentru cardurile de credit banca nu solicită giranţi sau alte garanţii suplimentare.

Credit Europe Bank (România) S.A. a intrat pe piaţa cardurilor în octombrie 2003, prin lansarea, în colaborare cu Bucureşti Mall, a primului card de cumpărături de tip proprietar din România, CardAvantaj - produs ce a fost distins cu premiul "Premiera Anului" la cea de-a treia ediţie a Galei No-Cash.