Bucureşti, 14 Aprilie 2008

"Prin modificările aduse produsului Invest IMM, clienţii noştri pot beneficia atât de posibilitatea de refinanţare a creditelor cu destinaţie similară de la alte instituţii financiare, cât şi de un produs mai flexibil, ce oferă soluţii de finanţare avantajoase pentru orice tipuri de echipamente noi şi second hand, achiziţionate atât din ţară, cât şi din străinătate", a declarat Dl. Cemal Yildirim, Vice Preşedinte Adjunct - Divizia IMM, Credit Europe Bank (România) S.A.

Creditul Invest IMM este un credit de investiţii special conceput pentru achiziţia de: maşini, utilaje, vehicule neînmatriculabile (motostivuitoare, buldo-excavatoare etc.), instalaţii, echipamente tehnologice sau de birou, precum şi înlocuirii sau modernizării liniilor tehnologice de producţie existente. De asemenea, creditul poate fi acordat şi pentru refinanţarea creditelor de investiţii contractate de la alte instituţii financiare, cu condiţia ca destinaţia iniţiala a acestora să se încadreze în categoriile prezentate mai sus.
Invest IMM oferă acum posibilitatea de creditare în RON, EUR, USD sau CHF, pe termen lung, de până la 7 ani, pre-aprobare rapidă, finanţare de până la 100% din valoarea investiţiei (inclusiv TVA), perioada de graţie de maxim 6 luni şi structura flexibilă de garanţii - fără ipotecă pentru sumele finanţate de până la 175.000 RON.
Beneficiarii eligibili sunt întreprinderile mici şi mijlocii, stabile din punct de vedere financiar, care au experienţă în domeniu de minim 1 an şi nu sunt înregistrate cu credite restante sau cu incidente în Centrala Incidentelor de Plaţi.
Produsul Invest IMM este disponibil în sucursalele Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A. Informaţii referitoare la condiţiile de eligibilitate şi documentele necesare obţinerii unui astfel de credit pot fi obţinute de la sediul sucursalelor Credit Europe Bank (ROMÂNIA) S.A., de pe pagina web a Băncii: www.crediteurope.ro sau consultând Portalul dedicat IMM-urilor: www.crediteuropeimm.ro

Credit Europe Bank (România) S.A., membră a grupului FIBA, oferă produse şi servicii bancare unui număr de peste 400.000 clienţi persoane fizice şi societăţi comerciale printr-o reţea de peste 100 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru - reţea în continuă expansiune, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri şi Internet Banking.