Bucureşti, 4 Aprilie 2008

Credit Europe Bank a implementat serviciul de CASH IN (depunere numerar) venind astfel în întâmpinarea clienţilor care doresc să îşi alimenteze contul curent sau contul de card apelând la o soluţie simplificată - doar prin tastarea codului unic de client format din 7 cifre, fără a fi necesară introducerea cardului în bancomat. Serviciul este disponibil în orice zi a săptămânii, 24 de ore din 24.

Această modalitate de plată se adresează persoanelor fizice, clienţi Credit Europe Bank, care au în acest moment la dispoziţie peste 30 de bancomate cu facilitatea de depunere numerar, urmând ca numărul lor să crească în viitor.

"Suntem bucuroşi să putem oferi clienţilor noştri posibilitatea de a-şi alimenta oricând contul curent sau contul de card, inclusiv CardAvantaj, printr-un canal alternativ, fără a fi necesară prezenţa cardului sau a funcţionarilor bancari. Aceasta este doar o primă etapă în dezvoltarea canalelor alternative pe care Credit Europe Bank doreşte să le pună la dispoziţia clienţilor săi." spune Dl. Omer Tetik, Vicepreşedinte - Credit Europe Bank.

Lista actualizată a bancomatelor care oferă facilitatea de depunere numerar poate fi consultată pe site-ul www.cardavantaj.ro.

Credit Europe Bank este activă pe piaţa românească din februarie 2000. În calitate de instituţie financiară universală, Banca deserveşte toate segmentele economice cu o gama variată de produse şi servicii, cum ar fi: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finanţarea capitalului de lucru, finanţarea de proiecte şi a comerţului internaţional.